Vučelić: "Kampanja protiv Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
11:06
Izvor: Sportske.net

Potpredsednik fudbalskog kluba Partizan zadužen za odnose sa medijima poručio je da u potpunosti podržava Andriju Živkovića i Valerija Božinova i istakao da natpisi u medijima predstavljaju pokušaj da se klub destabilizuje.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana savladali su AZ Alkmar u prvom kolu grupne faze Lige Evrope ali je taj trijumf nekako pao u drugi plan usled postupaka pojedinih fudbalera šampiona Srbije koji su odbili da razgovaraju sa predstavnicima medija.

Nakon trijumfa nad holandskom ekipom najveći revolt pokazao je mladi Andrija Živković pogođen pitanjem koje mu je novinar uputio nakon 149. "večitog derbija". Na stranu mladog fudbalera stao je potpredsednik Milorad Vučelić.

"Sličnu kampanju nisam video ni u političkom životu. To je pokušaj destabilizacije kluba. Sve što je rečeno o Živkoviću dovelo je do njegovog ponašanja koje u potpunosti opravdavam. Ne možete jednom mladom čoveku tek tako reći da je najgori, pa čak i da jeste" kazao je za "Informer" Vučelić.

Pored Andrije Živkovića u "rat" sa medijima ušao je i Valerij Božinov koji je posle duela sa AZ Alkmarom tražio novinara "koji ga konstantno pljuje".

"Što se Božinova tiče, objavljivano je da je peder, da je spavao sa muškarcem. Pa imaju li ti ljudi koji pišu porodice? Znaju li oni kako to utiče na ljude? Ne bi me iznenadilo ni da sutra o meni napišu da sam peder" istakao je Vučelić.

Potpredsednik kluba nije zaboravio ni trenera Zorana Milinkovića o čijoj se smeni pisalo uoči duela sa AZ Alkmarom.

"Sve što se pisalo i pričalo o treneru Milinokoviću izmišljotina je. Odjednom se pojavljuje priča da smo pregovarali s nekim trenerom kojem ni prezime nisam zapamtio. Trener je još stabilniji nego što je bio, a bio je baš stabilan. Da upotrebim izraz iz jedne drame, on je sad metastabilan" zaključio je Vučelić.

Crno-beli za vikend igraju meč desetog kola domaćeg šampionata protiv niškog Radničkog a za manje od dve nedelje očekuje ih nova provera u Evropi protiv Augsburga.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nenad Stanisic
Saturday, 19.09.2015
13:07

Samo ti spinuj gluposti, Vucela. Mislim da te podrzava jedno 0.5~1 odsto navijaca. Tako to bude kad politicar jedini prica u ime sportskog kluba. Tuga, cemer i jad... :(

avatar
ruud gullit
Saturday, 19.09.2015
11:42

De nadjoste ovog?

avatar
mrancic
Saturday, 19.09.2015
11:34

Vucelicu sta ces ti u Partizanu?

avatar
saka7903
Saturday, 19.09.2015
11:30

E moj druze vucela jadni ste i bedni,strah vas je da pogledate istini u oci,videcemo posle auzburga ako ne pobedite sta cete reci.Ja vam kao laik kazem da vi kao fudbalski klub i vi kao fudbalski radnik trebate da gledate u vase dvoriste i da vas ne zanima sta ko pise,jer u srbiji 3puta izgovorena laz postaje istina.Ja kao navijac crvene zvezde ponavljam nema srpskog fudbala bez 4-5 stabilna i jaka kluba,bez obzira koji to klubovi bili.Podrazumeva se da ja kao navijac Crvene zvezde bi voleo da to bude moj klub Crvena zvezda,vi kao navijac Partizana bi voleli da to bude vas klub Partizan,Meraklije bi voleli Radnicki,Firmasi Vojvodinu i td.i vi bi trebalo druze vucela time da se bavite kao sportski radnik da napravite vas klub da bude medju 4-5 jaka kluba a ne raznim represalijama kako to vi samo znate,da vrsite pritisak na medije da nepisu kako vas klub nema igru i kako su neki igraci neznalice jer vasa zvezda Zivkovic u derbiju nije postojao na terenu a to igracke zvezde ni u kom slucaju nesme sebi da dozvole.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 19.09.2015
14:42

Ako izvučemo remi u Nemačkoj, bio bi odličan uspeh.

avatar
REVOLT JOS 7 DANA
Saturday, 19.09.2015
11:13

Mogu vec da zamislim naslove posle ovoga:-D

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Saturday, 19.09.2015
11:09

Sa ovim covjekom uvjek neka komedija prolupao je