Živković: "Plus 5 je velika prednost"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 16.04.2015.
12:09
Izvor: Sportske.net

Omladinski reprezentativac Srbije Andrija Živković smatra da pet bodova prednosti koje Partizan ima u odnosu na Zvezdu predstavljaju pozaašan kapital koji ne bi smeo da bude prokockan.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbalski klub Partizan nalazi se na dobrom putu da titulu vrati u Humsku pošto osam kola pre kraja sezone ima pet bodova prednosti u odnosu na "večitog rivala" i prvog pratioca na tabeli.

Narednu utakmicu u JSL crno-beli igraju na domaćem terenu protiv lučanske Mladosti a zatim sledi "večiti derbi" u Ljutice Bogdana koji bi mogao da odluči o tituli prvaka.

"Dobro je što imamo 'plus pet' u odnosu na Zvezdu, to je velika prednost. Očekuje nas utakmica protiv Mladosti iz Lučana koju moramo da dobijemo kako bismo u dobroj atmosferi dočekali derbi" objašnjava Andrija Živković.

Omladinski reprezentativac Srbije lagano se vraća u formu koja ga je krasila tokom prethodne sezone što potvrđuju i golovi postignuti u duelima sa Jagodinom i OFK Beogradom.

"Dobro mi ide za sada. Na početku sezone mi je dosta dobro krenulo a onda je usledila nezgodna povreda sa kojom sam se dugo borio i na kraju iz svega izašao jači" kaže Živković.

Jedan od tri postignuta gola na poslednje dve utakmice izazvao je posebnu pažnju pošto je sudijska komisija potvrdila da je postignut iz ofsajda. U pitanju je vodeći gol koji je Živković postigao u duelu sa OFK Beogradom.

"Ne bih da komentarišem, ja sam video protivničkog igrača pored sebe, da li je bio u liniji ili ne, nije na meni da sudim" zaključak je mladog fudbalera.

Narednu utakmicu u Jelen Superligi Partizan igra u nedelju, 19. aprila, na domaćem terenu protiv ekipe Mladosti iz Lučana. Početak te utakmice zakazan je za 18 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke