Zašto Partizan danas igra dve utakmice?

Autor: Darko Mitrović
subota 04.07.2015.
15:59
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Odgovor na to pitanje dao je trener Partizana Zoran Milinković posle današnjeg trijumfa nad Aluminijem.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Prvu današnju utakmicu Partizan je već odigrao i ubedljivo dobio rezultatom 4-0, protiv slovenačke ekipe Aluminija.

Crno-beli su bolji utisak ostavili u drugom poluvremenu, što je posle meča potvrdio i trener Partizana Zoran Milinković, koji je izrazio zadovoljstvo onim što je video u drugom delu igre.

A razlog što crno-beli i od 18 časova izlaze na teren, ovog puta protiv Tereka iz Groznog, jeste Milinkovićeva želja da što veći broj igrača vidi na delu, uz što veću minutažu na terenu.

''Treba nam vremena da uđemo u ritam, ali kako je vreme odmicalo, bilo je sve bolje, bilo je više lepih akcija, golova. Cilj nam je da većem broju igrača damo veću minutažu i iz tog razloga igramo dve utakmice danas'', izjavio je trener Partizana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kraljaBAN23
Saturday, 04.07.2015
18:29

Igra se da bi svi igrači dobili određenu minutažu u prijateljskim utakmicama koje su takođe deo priprema tj. da bi svi bili podjednako spremni, a istog dana se igraju da bi igrači pre i posle nastavili da rade po istom programu (program pre i posle utakmice) tj. da bi mogli zajedno da treniraju dan pre i posle utakmice(a).

avatar
Totti10
Saturday, 04.07.2015
18:01

Odlican posao radi uprava i Milinkovic za sada.Prodati B. Ilica za 300000e je odlican posao i bilo bi dobro dovesti Antonova za levog beka ili eventualno jos jednog stopera.Ali rekli su da stizu 2 pojacanja pa cemo videti ko ce doci.Treba pustiti sve da se pokazu pa se mozda i neko i proda od ovih koji su manje bitni,mozda ih neko i pogleda na ovakvim utakmicama :D

avatar
SlobaGrobar
Saturday, 04.07.2015
17:07
avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Saturday, 04.07.2015
16:22

Da bi se razdvojilo zito od kukolja, a Stevanovic je bolji od Ostojica, a i perspektivniji od Cirkovica, on manje od deobe trece opcije ne moze!!!

avatar
D.Green4 Black&White
Saturday, 04.07.2015
16:04

Imamo mnogo snage zato :D