Zakazana promocija - Lalatović sutra preuzima "Brđane"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 25.12.2016.
13:20
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Čukarički zakazao je promociju novog šefa stručnog štaba koji će u ponedeljak zvanično preuzeti kormilo nad ekipom sa Banovog Brda.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Saradnja između fudbalskog kluba Čukarički i Nenada Lalatovića biće ozvaničena na konferenciji za medije koja je zakazana za ponedeljak od 14 časova.

Da će doskorašnji trener novosadske Vojvodine preuzeti "Brđane" bilo je jasno dan nakon što je napustio stadion "Karađorđe", a zvanična potvrda stigla je poslednjeg radnog dana nedelje na izmaku.

Sutra će se Nenad Lalatović u društvu svog bivšeg-budućeg saradnika, sportskog direktora Čukaričkog Vladimira Matijaševića, obratiti medijima i izneti svoja očekivanja na novom radnom mestu.

Primarni cilj će biti da Čukarički do kraja ligaškog dela sezone pokuša da izbori plasman u plej-of fazi Superlige, a svakako da će paralelno sa time teći i formiranje ekipe za narednu sezonu u kojoj će se ciljati mnogo veći dometi.

Nenad Lalatović je u dosadašnjem toku karijere vodio čak pet superligaških klubova, pošto je pre Čukaričkog sedeo na klupama Vojvodine, Borca, Crvene zvezde, Napretka i Voždovca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.12.2016
15:01

Debilizam,Cuka ove sezone treba da se raduje ako ostane u JSL.Lalatu je bilo bolje da ceka leto u Vosi pa ili preuzme zvezdu ili se bori za Evropu sa Vosom.Stvarno mi nije jasan kao trener,ima talenat koji rasipa nepotrebnim menjanjem klubova u nasoj ligi.Sa kluba koji je 3 i finansiski i igracki jak,u klub koji se grcevito bori i kojem je i u finansiski i igracki kadar sve slabiji krajnje je neobjasnjivo i debilno.

avatar
Filip MUFC
Sunday, 25.12.2016
14:38

Sad kad Lalat uvede Čuku u Play-offaru...

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 25.12.2016
16:43

i hoce, jer Javor bez Veselinovica nece da veze do kraja ni dve pobede, 5 boda max...