Lalatović pronašao novi angažman!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 17.12.2016.
10:38
Izvor: Sportske.net

Dan nakon što je saopštio da napušta kormilo novosadske Vojvodine Nenad Lalatović je pronašao novi angažman, što je informacija koja će zvanično biti potvrđena u danima koji slede.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Novosadski superligaš ostao je u petak bez šefa stručnog štaba nakon što je Nenad Lalatović saopštio da napušta Vojvodinu jer više nije u stanju da se bori sa vetrenjačama.

Kako je i sam rekao u svom obraćanju medijima, Nenad Lalatović se kao slobodan trener juče stavio na raspolaganje klubovima koji ga žele na svojoj klupi, a na novi angažman očito neće čekati dugo.

Kada je početkom septembra lansirana vest da se Nenad Lalatović vraća u Beograd kako bi preuzeo Čukarički, radilo se o trenerskoj transfer bombi, ali ovoga puta to nije slučaj.

"Brđani" su strpljivo čekali Nenada Lalatovića i dočekali da kao slobodan trener preuzme ekipu u zimskoj pauzi, prenosi "Sportski Žurnal".

Kada je pomenuta priča oko prelaska u Čukarički bila aktuelna Nenad Lalatović je priznao da je postojao poziv ali da je u dogovoru sa čelnicima Vojvodine odlučio da ostane uz određene uslove koji su pali u vodu nakon odlaska kompletne Uprave.

Time je otvoren put da Nenad Lalatović ostvari najavljeni "transfer" i da na klupi "Brđana" zameni Gordana Petrića koji je očito bio samo prelazno rešenje nakon odlaska Milana Lešnjaka.

Potvrda informacije uslediće u narednim danima čime će Nenad Lalatović obnoviti saradnju sa Vladimirom Matijaševićem koji je obavljao funkciju sportskog direktor Napretka u vreme dok je bivši štoper Crvene zvezde predvodio "Čarapane".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 17.12.2016
23:07

Ja nisam čuo ni od jednog bivšeg člana Partizana da je čestitao titulu unapred, a od Lalatović sam čuo čak mu je i cela izjava kao trenera Napretka bila posvećena zvezdi i njenoj nameštenoj tituli. Sada je kao trener Vojvodine koja u vrhu tabele više pričao o zvezdi kao šampionu nego o Vojvodini. Ne može niko s njim da se uporedi u srpskom fudbalu.

avatar
Povratak kralja #47
Saturday, 17.12.2016
14:33

Ne znam koji ozbiljni klub može da angažuje ovog amatera. Lalatović koji više voli da zvezda pobedi nego da diše sigurno ne može profesionalno da vodi utakmice protiv zvezde, a znamo da će zvezda i Čukarički još najmanje jednom igrati međusobno. Samim tim je regularnost dodatno srozana.

avatar
Alex DeLarge
Saturday, 17.12.2016
16:24

To prakticno znaci da bi resenje bilo da se zabrani Lalatovicu da radi u domacem fudbalu. Osnov - covek voli Zvezdu... Ja se neki put stvarno pitam postoje li ovakvi navijaci jos negde na planeti zemlji. Ovolika kolicina nebuloza, gluposti i brutalnog silovanja logike se zaista tesko gde moze pronaci...

avatar
Wasqe
Saturday, 17.12.2016
12:53

Pre nego sto je došao u Vojvodinu iz Borca, podigao je štrajk među igračima i otišao na pregovore u Čukarički.
Ista priča.
Sad će par najboljih igrača Voše da traže raskid ugovora i odoše za njim. Uz mali procenat.
Stalno ista priča.