ZA PAMĆENJE - Potez ''Grofa'' Božovića o kojem se priča!

Autor: Darko Mitrović
subota 01.04.2017.
18:24
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde je danas na najbolji način odgovorio svim svojim kritičarima.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO
BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/MO

Povezane vesti

Među kritikama koje su se ove sezone mogle čuti na račun Zvezdinog šefa struke mogu se čuti i one kako nedovoljno ukazuje šansu Zvezdinim mladim, talentovanim igračima i da konstantno daje prednost onima iskusnijima, čak i veteranima, kao i velikom broju stranaca.

Ali, on je danas, kao ''kontru'' svim tim kritikama, napravio potez koji će se dugo pamtiti. Naime, u samom finišu utakmice između Crvene zvezde i Spartaka Ždrepčeve krvi on je na teren poslao 16-godišnjeg Ivana Ilića umesto Srđana Plavšića.

Ovaj potez je istorijski, jer je Ilić najmlađi fudbaler u klupskoj istoriji koji je debitovao za Zvezdu u zvaničnim mečevima u seniorskoj konkurenciji.

U prilogu je taj trenutak, Zvezda je današnji meč dobila sa 2:1, a OVDE možete da pogledate i reakcije Zvezdinih navijača posle najnovijeg trijumfa aktuelnog šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Доктор фудбала Гроф
Sunday, 02.04.2017
09:29

Шта је ту за памћење? То што га је увео у угру цела 2 минута и ко зна кад ће опет да му пружи шансу.

avatar
Volem Vosu
Saturday, 01.04.2017
19:12

30 sekundi, hrabar, nema sta.

avatar
Saturday, 01.04.2017
18:29

Ma neverovatno hrabar potez, morao je sudija Santrač da ne ispoštuje prednost Spartaka i dosudi prekršaj da bi se izvršila izmena jer se taman spremao da sudi kraj pre vremena, a od silnog uzbuđenja je i sam zaboravio da pokaže žuti Milijašu zbog prekršaja u ovoj smehotresnoj predstavi od tzv. fudbalske prvenstvene utakmice.