Vandalizam na "Čairu", Novosađani najavljuju kazne!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
21:43
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Predstavnici fudbalskog kluba Vojvodina najavili su da će kazniti odgovorne za nedolično ponašanje i ruiniranje svlačionice na stadionu "Čair" posle derbi meča 14. kola Superlige.

Beta/SašaĐorđević/Ev
Beta/SašaĐorđević/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u nedelju su pretrpeli treći prvenstveni poraz i to na gostovanju ekipi Radničkog iz Niša koja je na "Čairu" slavila minimalcem.

Nezadovoljni razvojem situacije na terenu, pre svega odlukama sudije Petra Pipera koji je u poslednjem minutu prvog poluvremena isključio Novicu Maksimovića, fudbaleri Vojvodine iskalili su bes na vratima u svlačionici.

U pauzi između poluvremena polomljena su vrata koja ode do ambulante i ona koja svlačionicu razdvajaju od tuš-kabine, a predstavnici novosadske Vojvodine najavili su da će preduzeti neophodne mere kako bi onaj ko je učinio vandalizam bio kažnjen.

"Ne znamo šta se desilo u svlačionici i kako su razbijena vrata. Ispitaćemo slučaj i odgovorne kazniti. Pretpostavljam da je revolt na suđenje koje smo imali na utakmici bio uzrok tog incidenta u svlačionici" rekao je za "Blic" potpredsednik FK Vojvodina Dalibor Bogdanović.

Radnički iz Niša savladao je Vojvodinu rezultatom 1:0 a odmah nakon meča svoje nezadovoljstvo je izrazio i trener gostujućeg tima Nenad Lalatović koji je pred kamerama TV Arena Sport "držao minut ćutanja" kako ne bi rekao nešto zbog čega bi bio kažnjen.

Potpredsednik fudbalskog kluba Vojvodina poručio je da će novosadska "Stara Dama" nastaviti da održava dobre odnose sa Radničkim uprkos poslednjim dešavanjima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jedan jedini
Tuesday, 01.11.2016
00:07

A kad su vam svirali penal pre dve godine u humskoj.Kad ste dobili penal za prekrsaj oko 18 metara od gola,pa je PARTIZAN izgubio titulu.Koju svi znamo na kakav nacin....A tada nije bilo vandalizma????Joj lale lale sa vama je uvek problem...pa pozovite ovoga iz rupe .Pa ga pitajte za bojkot utakmica kako to ide....

avatar
slaninar
Tuesday, 01.11.2016
08:17

a kada ste nam ukrali kup? sta je tada trebalo da uradimo jos? sta lupas pre, sta vadis utakmice iz naftalina. ova vest nema veze sa vama tako da...

avatar
Povratak kralja 44
Tuesday, 01.11.2016
19:49

Kako te nije sramota, nijedan regularan gol niste dali, jedini koji ste dali dali ste iz ofsajda i neko vam ukrao nešto?!

avatar
Lav
Tuesday, 01.11.2016
10:55

A kad su pokradeni u kup utakmici protiv Parizana ? To ne spominjes ?

avatar
Goran Zdravkovic
Tuesday, 01.11.2016
00:06

Kladim se da je ovo delo ucinjeno rukom i nogom Lalatovica, a ima i naznaka tome, samo mi jedna stvar nije jasno zasto predsednik Radan Ilic ne zeli da stetu fakturise i posalje na adresu FK Vojvodina...

avatar
slaninar
Tuesday, 01.11.2016
08:17

a Vosa da blizancima posalje sve fakture?

avatar
Povratak kralja 44
Monday, 31.10.2016
23:02

Pa da ste se tako ponašali svaki put do sada ste trebali da srušite malu Marakanu.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
08:57

I malu i laznu, i to vise puta.

avatar
Play Fair Today
Monday, 31.10.2016
22:52

Mene vise sramota ljudi koji sebe nazivaju sportistima. Dokle ce vise ovaj smrda da pokazuje svoje (ne)vaspitanje?! A to sto njegovi igraci uriniraju po svlacionici ne treba da nas cudi.. kakvog trenera imaju cudo da nisu uradili mnogo gore i gadnije stvari..