"Valjak" se odbranio od Lučanaca!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.10.2014.
16:51
Izvor: Sportske.net

Nakon velike borbe u poslednjih nekoliko minuta meča, Partizan je uspeo da se odbrani u Lučanima i da zabeleži pobedu pred derbi sa Crvenom Zvezdom.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ekipa Partizana predvođena Markom Nikolićem brzo je zaboravila lošu igru i nepovoljan rezultat protiv Asterasa na Peloponezu, i nakon velike sreće je zabeležila pobedu zahvaljujući nepreciznosti napadača Lučana.

Škuletić i Saša Marković su bili najopasniji u prvih 20-ak minuta po gol domaćih, najbolji srelac Partizana je dva puta šutirao levom nogom, ali oba puta je Krznarić uspeo da odbrani njegove šuteve.

Za razliku od njega, Saša Marković je uputio čak četiri šuta ka golu nekadašnjeg golmana Borca iz Čačka, ali niti jedan udarac nije završio u mreži. Krznarić je jednom intervenisao, ostale šuteve je poslao pored ili preko gola.

Mirniji deo meča bio je sve do samog kraja poluvremena, kada je ekipa iz Lučana primila gol. Vulićević je uputio odličan centaršut, a Petar Škuletić je prosledio loptu u gol. Izjednačio se sa Petrom Jelićem na vrhu liste strelaca sa 7 golova.


Nije bilo uzbuđenja do 55. minuta kada smo videli i drugi gol u mreži Krznarića. Golemić loše interveniše, lopta dolazi do povratnika u reprezentaciju, Danka Lazovića, koji lagano plasira loptu u mrežu, 2:0 za Partizan!


Niko nije verovao da Lučanci mogu da se vrate u meč, možda čak ni sami fudbaleri Mladosti, ali neizvesnost nije izostala do kraja meča.

Prvo je nakon jednog kornera Adamovića Milunović je zatresao prečku, bila je to najbolja prilika za Lučance u tom delu meča. Krenuli su Lučanci odlučnije, videlo se to u tom delu igre, a u 74. minutu videli smo i gol u mreži Lukača.

Eze Frajdej je iskoristio sjajan centaršut Adamovića i glavom šutirao ka golu, Lukač nije uspeo da odbrani ovaj šut iako je zakačio loptu, 1:2!

Bila je to ofanziva Mladosti u tim trenucima, Partizan se branio, uspešno, i na taj način je zabeležio novu pobedu u prvenstvu. Neverovatnu priliku je propustio Patrik Eze Frajdej koji je postao tragičar meča, Milunović je na nogu spustio loptu Frajdeju koji nije sa nekoliko metara pogodio ni okvir gola.

Lepa fudbalska predstava u Lučanima, domaći zbog svojih grešaka žale za neosvojenim bodom.

Celokupan tok meča možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke