Mladost (L) - Partizan (UŽIVO)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 05.10.2014.
15:06
Izvor: Sportske.net

Pratite uživo sve detalje sa meča Mladost Lučani - Partizan koji je počeo u 15:00.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kraj meča, Partizan je imao velike sreće u ovom susretu pošto je Eze Frajdej propustio nekoliko dobrih prilika za izjednačenje. Na kraju, 1:2 u korist Partizana pred večiti derbi koji je na programu u narednom kolu.

88' - Partizan se uspešno brani, usporava napade Lučanaca.

80' - Ponovo greška Volkova, loptu oduzima Pešić koji proigrava Frajdeja. Mogao je da se proslavi ovaj fudbaler, ali je Lukač ukrao tu slavu, odlično je odbranio. Mladost pritiska Partizan!

76' - Živadinović prima loptu veoma blizu lopta, ali veoma loše šutira iz izgledne situacije, propala je velika prilika za Lučance!


74' - Mladost se vraća u utakmicu, Patrik Eze Frajdej je odlično iskoristio sjajan centaršut Adamovića i glavom savladao sa nekih 7-8 metara golmana Lukača. Gledamo zanimljivu završnicu!


70' - Nastavljaju sa napadima fudbaleri iz Lučana, ali Lukač i odbrana Partizana za sada izgledaju solidno.

67' - Saša Jovanović je neugodno šutirao iskosa sa desne strane, ali je šut izblokiran, od svega samo korner. Nakon tog kornera najviše je skočio Nemanja Milunović, prečka se zatresla, ali promene rezultata nije bilo. Najbolja šansa za Lučane.

64' - Branko Ilić je odlično prošao paralelno sa gol linijom, uputio loptu na peterac, ali je odbrana Mladosti ovog puta bolje reagovala.

58' - Danko Lazović postiže gol! Golemić je veoma loše intervenisao nakon jedne ubačene lopte u šesnaesterac, lopta je došla do Kragujevčanina koji je siguran realizator u ovoj situaciji.


53' - Nakon opasnog centaršuta Adamovića lopta je došla do Zonjića, šutirao je fudbaler Mladosti, ali je izblokiran.

47' - Mladi Danilo Pantić je opasan po protivnika, odlično je probio po levoj strani, uputio loptu u šesnaesterac, ali nije oona došla do nekog od igrača Partizana. Minut kasnije opasan kontranapad Partizana, ali je kontra 3 na 2 propala zbog pogrešnog pasa Lazovića.

45' - Fenomenalni Petar Škuletić se izjednačio na vrhu liste strelaca sa Petrom Jelićem! Sjajan je bio centaršut Vulićevića, a Škuletić je glavom sjajno ubacio loptu u mrežu. Najgori trenutak za Lučance da prime gol, 0:1!


35' - Frajdej, Milosavljević i Jovanović su kombinovali pred šesnaestercom Partizana, ali se nisu najbolje snašli. Mogla je ovo biti dobra prilika za Lučane, odbrana Partizana nije izgledala dobro u ovoj situaciji.

27' - Lazović je pokušao iz slobodnog udarca koji je skrivio Golemić, ali je Krznarić lako odbranio.

25' - Ponovo Saša Marković, četvrti put je oprobao svoj šut, ponovo nije pogodio okvir gola.

22' - Golemić se sjajno ubacio po desnoj strani napada Lučanaca, uputio dobar šut ka golu Partizana, ali je Lukač bio priseban.

20' - Mirniji deo igre, bez prilika na obe strane.

13'- Grbić ulazi u šesnaesterac, upošljava Sašu Markovića, ali ovaj veoma neprecizno šutira ka golu. Propala je najbolja prilika za Partizan do sada.

10' - Marković je odlično šutirao ka golu Krznarića, ali je lopta prošla veoma blizu desne stative golmana Lučanaca.

9' - Ponovo šutira Škuletić sa nekih 20 metara, ponovo je opalio levicom, ali ovoga puta dosta lošije od prethodnog puta, rezultat je ostao nepromenjen.

8' - Par napada Lučanaca i nekoliko centaršuteva, ali odbrana Partizana je na mestu na čelu sa Lukačem.

5' - Škuletić je sjajno šutirao sa nekih 16 metara oštro ka golu Krznarića, ali je nekadašnji golman Borca iz Čačka sjajno intervenisao.

Mladost (L) - Krznarić, Zonjić, Milutinov, Golemić, Petrović, Jovanović, Radin, Gavrić, Adamović, Frajdej, Milosavljević.

Partizan - Lukač, Vulićević, Ćirković, Stanković, Volkov, Grbić, B. Ilić, Marković, Pantić, Škuletić, Lazović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke