U Partizanu trljaju dlanove - Vrednost igrača je višestruko porasla

Autor: Beta Beta
petak 23.12.2016.
15:54
Izvor: Beta

U Partizanu ističu da postoji veliko interesovanje za njihove igrače, ali da ih neće tek tako prodati.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je danas da "vlada veliko interesovanje" za nekoliko fudbalera tog tima, kao i da od finansijskih ponuda zavisi koliko će igrača otići iz kluba u ovom prelaznom roku.

"Vlada veliko interesovanje za mnogo naših igrača. Odlazaka mora da bude, a klub će izvagati, u zavisnosti od veličine ponude, koliko će biti dovoljno da se zatvori finansijska konstrukcija do leta. Možda će jedna biti dovoljna, a možda dve veće. Biće i odlazaka igrača koji nisu toliko finansijski atraktivni, ali su značajni za budžet kluba ili onih kojima je vreme došlo da karijeru nastave u inostranstvu",
rekao je Iliev agenciji Beta.

Mediji su prethodnih dana nagadjali da će prvi otići Alen Stevanović, ali Iliev nije hteo da priča o detaljima.

"Ne samo za njega, ozbiljno interesovanje vlada za pet-šest naših igrača. Ozbiljno interesovanje sa više strana. Stalno ponavljam da me to kao sportskog diretkora čini jako srećnim. Vrednost svih naših igrača je uvećana višestruko od prošlog januara. To je zbog naših rezultata i igre. Jednostavno, nije ostalo nezapaženo da smo u poslednjih 17 utakmica pobedili 15 puta i dva puta igrali nerešeno, a i u tim nerešenim utakmicama smo bili dominantni i zaslužili smo da slavimo", rekao je Iliev.

Sportski direktor Partizana nije hteo da kaže za koje igrače vlada najveće interesovanje.

"Mi kao klub nećemo davati nikakve izjave koje mogu da utiču na jednu ili drugu stranu. Jednostavno, kad sve bude blizu realizacije ili čak kada se zvanično završi, onda ćemo govoriti, kako je bilo i do sada", rekao je Iliev.

Partizan je danas u Beogradu promovisao kalendar za narednu godinu i tom prilikom su se funkcioneri crno-belih družili sa medijima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Aleksandar K
Friday, 23.12.2016
21:14

Jos da su vasi igraci a ne menadzerski mozda bi nesto i zaradili ovako mauna

avatar
ipak smo mi PRVI
Friday, 23.12.2016
19:32

Pa da porasla je kad u proslom prelaznom roku niko nista nije nudio.Sad kad ponude 500 000 evra vi odma prihvatate a doskoro pricali kako je 1.2 m evra malo.Ma svi ste vi isti samo gledate kako bi koga prodali sto prije jer niste sigurni da cete sutraosvanuti na tom polozaju u klubu.Pa uzimaj sto se moze uzeti sto pre.Za sto godina vi necete uvesti Srpski fudbal u evropu.Ne zna se koji su gori ovi u Partizanu Zvezdi ili Vosi

avatar
preki
Friday, 23.12.2016
18:58

Jooooj....klasicna izjava jednog sportskog direktora da se poveca cena....A kada igraci ne odu, sledi izjava procenili smo da je pametnije da ostane u klubu jer nam je potreban...

avatar
Небојша Марковић
Friday, 23.12.2016
18:33

Samo raspodaji....

avatar
chaki
Friday, 23.12.2016
17:44

Koja je ovo komedija od coveka

avatar
mile stojkovic
Friday, 23.12.2016
17:03

Kojim rezultatima?! Sta nije promaklo?ispadanje od Zaglebja? Jedino ko vredi to je Leonardo,Djuredjevic,Everton..za ostale ja mislim da ni nasi timovi nisu preterano zagrizli..

avatar
ADVOKAT
Friday, 23.12.2016
23:56

Da nisi mozda ti aparat za utvrdjivanje ko koliko vredi?

avatar
ADVOKAT
Saturday, 24.12.2016
23:28

ne lupaj. jasno je svima kako ste prvi. i oni sto su vam otisli svi trojica nisu medju 22 igraca,sve same tribine.

avatar
mile stojkovic
Saturday, 24.12.2016
08:46

Ne,ti si...Za razliku od tebe..ja sam realan..ako je cena igracima Partizana skocila,sta onda da se kaze za Zvezdine igrace..koji su prvi?!