Partizan promovisao kalendar, Vučelić obećao uzbudljivu 2017. godinu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.12.2016.
17:37
Izvor: Sportske.net, partizan.rs

Fudbalski klub Partizan upriličio je u petak manju svečanost povodom promocije kalendara za nastupajuću 2017. godinu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Predsednički apartman hotela "Zepter" u petak je bio popriše svečanosti koju je fudbalski klub Partizan upriličio povodom tradicionalne promocije klupskog kalendara.

Svečanosti su prisustvovali – predsednik kluba Milorad Vučelić, generalni direktor Miloš Vazura, sportski direktor Ivica Iliev i članovi Upravnog odbora uz brojne poslenike medija.

"Vreme će sledeće godine svakako teći, ali ako hoćete da ono teče pravilno i da imate pravi orjentir onda morate koristiti Partizanov kalendar" kazao je predsednik crno-belih Milorad Vučelić.

Prvi čovek fudbalskog kluba Partizan kazao je da će svi zaposleni u Humskoj učiniti sve da svojim navijačima život učine "zanimljivijim, uzbudljivijim, možda i malo lepšim, ponekad tužnim", ali je zaključio da će sledeća godina sigurno biti uzbudljiva.

"Jedini pravi način da pratite datume sledeće godine jeste da imate Partizanov kalendar, a onda će biti i slavlja, nadam se, pa ćemo neke od tih datuma zaokružiti" zaključio je Vučelić.

Tokom jednočasovnog koktela prisutni su mogli da uživaju u snimcima golova, slika sa kalendara, snimanja novogodišnje pesme i dr...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Friday, 23.12.2016
18:55

💪💪💪Samo napred ŠAMPIONI

avatar
Lazar Grobar
Friday, 23.12.2016
18:44

Napred Partizan ! U Vučelića imam koliko-toliko poverenje. Samo da smaknemo Vazuru iz uprave. Iliev je fenomenalan,ne radi samo posao sportskog direktora,već i skauta.

avatar
ZubA
Friday, 23.12.2016
18:38

Pamtice se oni gde ste najvise pokrali 😂😂😂