TP - Rijeka na penale do finala, za trofej sa Vošom

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
16:58
Izvor: Sportske.net

Kadetska selekcija fudbalskog kluba Rijeka plasirala se u finale Turnira prijateljstva u Stanišićima, pošto je u drugom polufinalu na penale izbacila vršnjake iz Sarajeva.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Oba polufinalna susreta na Turniru prijateljstva koji se održava u Stanišićima završena su izvođenjem penala, pa je tako posle Vojvodine i Rijeka obezbedila plasman u finale nakon "penal lutrije" u susretu sa Sarajevom.

Kadeti fudbalskog kluba Rijeka remizirali su sa vršnjacima iz Sarajeva 1:1 (1:0) u drugom polufinalnom meču, a u penal seriji slavili su sa 3:1.

Vodeći gol za Rijeku postigao je Matej Vuk iz penala u 10. minutu meča, a konačan ishod regularnog toka susreta postavljen je već u 6. minutu nastavka kada je Arnes Junuzović precizno gađao u donji desni ugao gola Ivora Pandura.

Kako pitanje pobednika nije rešeno u regularnom toku susreta pristupilo se izvođenju penala, a tu su fudbaleri Rijeke imali više umeća i sreće.

Rijeka:
1. Josip Mitrović gol
2. Jozef Kući gol
3. Toni Bošnjaković promašaj
4. Hrvoje Smolčić gol

Sarajevo:
1. Hamza Bešić gol
2. Đani Salčin promašaj
3. Kenan Dervišagić promašaj
4. Muhamed Šabić promašaj

Kadetska selekcija Rijeke tako je obezbedila plasman u finale Turnira prijateljstva, a protivnik će joj biti naša Vojvodina koja je ranije danas na penale izbacila branioca trofeja Crvenu zvezdu.

Finale je zakazano za nedelju od 16.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke