TP - Vošin revanš Zvezdi, šampion ispao na penale!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
13:45
Izvor: Sportske.net

Kadetska selekcije Vojvodine revanširala se vršnjacima iz Crvene zvezde na porazu u prošlosezonskom finalu Turnira prijateljstva trijumfom u polufinalu ovogodišnjeg izdanja turnira. Novosađani slavili posle penala.

turnirprijateljstva.com
turnirprijateljstva.com

Povezane vesti

Kadetske selekcije Crvene zvezde i Vojvodine odmerile su snage u prvom polufinalu ovogodišnjeg Turnira prijateljstva, a prošlogodišnji vicešampion revanširao se Zvezdi za poraz u finalu.

Odluka o prvom finalisti pala je tek nakon izvođenja penala, pošto je u regularnom toku susreta na snazi bio nerešen rezultat 1:1 (1:1). Nakon penal serije Vojvodina je slavila sa 6:5.

Vođstvo Crvenoj zvezdi doneo je Željko Gavrić u 17. minutu prvog dela igre posle prodora Aleksandra Kostića po desnoj strani i centaršuta u peterac. Milan Šikanjić promašio je loptu ali se iz drugog plana pojavio Gavrić i zakucao je u mrežu Nemanje Toromana.

Novosađani su svoj period dobre igre u završnici meča materijalizovali izjednačujućim pogotkom Adisa Kutišija, koji je u 27. minutu dobro pratio akciju i odbijenu loptu sproveo u gol.

Tokom drugog poluvremena nije bilo previše dobrih prilika a Vojvodina je u penal seriji slavila sa 5:4. Tragičar Crvene zvezde bio je Marko Konatar čiji je udarac u trećoj seriji odbranio Nemanja Toroman.

PENAL SERIJA:

Vojvodina
1. Mihajlo Nešković gol
2. Ivan Tadić gol
3. Dobrica Tegeltija gol
4. Nemanja Krstić gol
5. Stefan Knežević gol

Crvena zvezda
1. Željko Gavrić gol
2. Marko Konatar promašaj
3. Jovan Ilić gol
4. Marko Kojić gol

Protivnik Vojvodine u finalu Turnira prijateljstva biće bolji iz drugog polufinalnog orkašaja koji će od 15.15 voditi kadetske selekcije Sarajeva i Rijeke.

Finale je na programu u nedelju od 16.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Saturday, 28.05.2016
17:50

Da smo mi u evropskoj uniji i mi bi prodavali igrace kao hrvati po 10 miliona. Dokazali smo da su nasi momci bolji od njihovih prošle godine a ako bog da i ove. Samo kod njih ima par lopova a kod nas toliko u svakom klubu

avatar
Saturday, 28.05.2016
16:51

Napisali ste da je Voša dobila 5:4 na penale, a naveli ste samo 3 igrača Zvezde koji su postigli pogodak i jednog što je promašio. Ili je rezultat 5:3 ili fali ime još jednog igrača. Pozz

avatar
joe n.sad
Saturday, 28.05.2016
15:48