Tomić: "Ostaje žal zbog poraza od Holandije"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.03.2015.
17:18
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nakon trijumfa koji su "Orlići" ostvarili u drugom kolu elitne runde kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, selektor Ivan Tomić pohvalio je pristup svojih izabranika i priznao da ostaje žal što je u prvoj utakmici sa Holandijom doživljen poraz.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije savladala je u subotu vršnjake iz Švajcarske u okviru drugog kola elitne runde kvalifikacija za EP čime je zadržala nadu da može do plasmana na kontinentalnu smotru.

Izabranici Ivana Tomića u subotu su bili raspucani pa su slavili rezultatom 3:1 a selektor je nakon utakmice pohvalio ekipu i konstatovao da je prikazanom igrom Srbija potpuno zaslužila trijumf.

"Pokazali smo visok nivo igre. U svemu smo nadigrali protivnika. Momci su igrali odgovorno, sa velikom željom da pobede. Bili su umorni od meča sa Holandijom, ali se to nije osetilo u igri. Zasluženo smo pobedili, jer smo igrali bolje u većem delu susreta" rekao je Ivan Tomić.

Srbija posle dva kola ima tri osvojena boda ali usled poraza od Holandije više ne drži sudbinu u svojim rukama. Tako će "Orlićima" za plasman na EP biti neophodan i jedan poraz Holanđana ili dva remija u poslednje dve utakmice.

"Sada nam je žao što protiv Holandije nismo ostvarili bolji rezultat" kratko je konstatovao selektor Tomić.

U drugoj utakmici drugog kola sastaju se Holandija i Norveška a našem nacionalnom timu najviše bi odgovaralo da domaćin izgubi utakmicu posle čega bi odluka o plasmanu na EP pala u poslednjem kolu kada se "Orlići" sastaju sa Norvežanima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke