Tadić: "Krvariću svaki meč samo da odemo u Rusiju"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 02.01.2017.
15:39
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Najbolji srpski fudbaler u godini za nama Dušan Tadić poručio je da će krvariti na svakoj utakmici, ako je to potrebno, samo da se "Orlovi" domognu plasmana na Mundijal.

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije ušla je u 2017. godinu kao 44. selekcija sveta i druga u Grupi D kvalifikacija za Mundijal u Rusiji.

Najbolji pojedinac u nacionalnom timu Srbije u prethodnoj godini bio je Dušan Tadić koji je zahvaljujući sjajnim igrama nagrađen "Zlatnom loptom" Fudbalskog saveza Srbije.

Fudbaler Sautemptona tvrdi da je u reprezentaciji napravljena dobra atmosfera i da su saigrači spremni da krvare jedni za druge.

"Muslin usadio nam je pobednički mentalitet, želju i borbu za državni grb, to nam je bilo neophodno. Spremni smo da uradimo sve za svog saigrača, ne želimo da ostavimo drugare na cedilu, pa makar krvarili, kao što se meni desilo u Velsu" kazao je Tadić za "Tanjug".

Kada se govori o krvarenju na terenu, u slučaju Dušana Tadić to treba shvatiti u bukvalnom smislu. Njemu je u Kardifu polomljen nos zbog čega je donedavno imao problema.

Dusan Tadic

"Posledice nisu bitne, iako su postojale posle utakmice, ali nikada ne razmišljaš o njima, već da osvojiš bodove. Ako treba da krvarim svaki meč, a da odemo na šampionat u Rusiju, onda neka bude tako" poruka je Dušana Tadića.

On je dodao da je, posle duže vremena, konačno srećan i zadovoljan igrama reprezentacije Srbije, kazavši da je atmosfera sada na visokom nivou i da oseća podršku naroda.

"Idemo dobrim putem i sve je kako treba. Trudimo se svakom treningu, kamoli utakmici, nadam se da ćemo nastaviti u istom ritmu. Oseća se bolja atmosfera u ovom kvalifikacionom ciklusu, Muslin je vratio kult reprezentaciji, cela nacija ponovo je reprezentacija i drago mi je što svakom novom utakmicom imamo sve veću podršku. Bez navijača ne možemo ništa, a uz njih možemo da pravimo velike uspehe" zaključio je Tadić.

Kao najlepšu sliku u 2016. godini Dušan Tadić je naveo momenat kada su mu navijači na "Marakani" skandirali ime nakon gola postignutog u duelu sa Austrijom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Monday, 02.01.2017
22:30

Konačno imamo vođu ekipe. Mislim da možemo biti barem drugi, a tada sreća odlučuje.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 03.01.2017
00:19

Vođa ekipe je kapiten, ali da nas vuče, vuče nas.. mada mu fali još ljajić

avatar
Monday, 02.01.2017
17:23

Naš najbolji fudbaler bez ikakve sumnje.

avatar
WANDERLEI SILVA
Monday, 02.01.2017
17:12

Idemo da osvojimo bre!

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Monday, 02.01.2017
17:04

Tako se bori za svoju zemlju, tako se bori za majku SRBIJU!!!

avatar
JamesR10
Monday, 02.01.2017
16:46

Kakav covek, borac na terenu, dusa u srcu:)