"Stanković je Zvezdin večni kapiten"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
14:51
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aktuelni kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović konstatovao je da će mu biti čast da ustupi traku Dejanu Stankoviću jer se radi o fudbaleru koji spada u večne kapitene kluba iz Ljutice Bogdana.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DR

Povezane vesti

Poslednju utakmicu u karijeri Dejan Stanković će odigrati na "Marakani", u dresu kluba u kojem je ponikao i doživeo afirmaciju.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde u subotu će dobiti priliku da ponovo obuče crveno-beli dres a na ruci će mu biti i kapitenska traka koju će mu predati Nikola Mijailović.

"Biće mi čast da kapitensku traku predam Dejanu Stankoviću. On je jedan od onih igrača, a hvala Bogu, u Crvenoj zvezdi ih ima mnogo, koji zaslužuju da večno nose kapitensku traku" kazao je aktuelni kapiten kluba sa "Marakane".

Crvena zvezda će u subotu ugostiti Udineze na našem najvećem stadionu a pomoćni trener kluba iz Udina provešće na terenu pet do deset minuta, tek toliko da svoju sjajnu karijeru zaokruži oproštajem pred Zvezdinim navijačima.

"Dejan Stanković je ostavio veliki trag kako u Crvenoj zvezdi, tako i u svim drugim klubovima u kojima je nastupao. Osvojio je mnogo trofeja u karijeri, i veliko je ime srpskog, ali i svetskog fudbala. To je događaj koji se ne sme propustiti, i ja sam uveren da će tribine biti pune" konstatovao je Mijailović.

Levi bek Crvene zvezde složio se sa ranijom konstatacijom svog saigrača Darka Lazovića da u utakmicu sa Udinezeom treba ući sa takmičarskim nabojem jer se u takvim duelima stiče iskustvo igranja sa kvalitetnim evropskim klubovima.

"Nećemo se opuštati samo zato što je u pitanju prijateljska utakmica. Naprotiv, iskustvo koje ekipa može steći nakon ovakve utakmice je veliko, posebno jer se radi o veoma kvalitetnom protivniku. Dužni smo da pred našim navijačima pokažemo kvalitet, i da odigramo lepu utakmicu" zaključio je Mijailović.

Utakmica Crvena zvezda - Udineze zakazana je za subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PintoDaCosta
Thursday, 13.11.2014
19:49

A ti si onaj koji ima pravo da prica o kapitensakoj traci?!! Jesi "vodja' jer imas para i dobar si sa Kokezom...inace bi bio sta? Traka Kovacevicu, Risticu, Rajkovicu, PETKOVICU. Posto Dare Odlazi.

avatar
zvezdu VOLI SEKTA!
Thursday, 13.11.2014
17:51

sta je to on osvojio sa zvezdom toliko da je ostavio ogroman trag 1 titulu i nekoliko kupova 2 ili 3 samo za karijeru posle zvezde svaka cast lol