Lazović: "Deki zaslužuje punu Marakanu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
13:42
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Krilni napadač Crvene zvezde Darko Lazović rekao je da legenda kakva je Dejan Stanković zaslužuje da navijači napune "Marakanu" do poslednjeg mesta.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nešto više od 48 časova ostalo je do prijateljske utakmice između fudbalera Crvene zvezde i Udinezea koja će u isto vreme biti i prilika da se od crveno-belog dresa oprosti Dejan Stanković.

U svlačionici aktuelnog šampiona Srbije vlada pozitivna euforija jer nije mala stvar biti deo spektakla kakav se očekuje na našem najvećem stadionu u subotu popodne.

"Veliko mi je zadovoljstvo što ću sudelovati u jednom ovakvom spektaklu. Iako je utakmica prijateljska, spremamo se kao da je takmičarska. Svi želimo da pružimo dobru partiju, i da pokažemo da možemo da se nosimo protiv jednog tako kvalitetnog tima kakav je Udineze" rekao je Darko Lazović.

Čačanin je do sada odigrao pet utakmica u dresu sa državnim grbom ali mu se prilika da igra sa Dejanom Stankovićem do sada nije ukazala.

"Svi znamo ko je i šta je Dejan Stanković. Biće mi čast da odigram deo utakmice zajedno sa njim, a mogu da zamislim kako se osećaju naši mladi fudbaleri koji su imali tri-četiri godine kada je Stanković igrao u Crvenoj zvezdi" rekao je Lazović i dodao,

"Mislim da je upravo to najbolja pozivnica za navijače da napune 'Marakanu', Dejan to zaslužuje" zaključio je prvotimac Crvene zvezde.

Prijateljska utakmica sa Udinezeom i oproštaj Dejana Stankovića od Zvezdinog dresa zakazani su za subotu od 17 časova a "Delijama" ostaje da napune naš najveći stadion i tako odaju priznanje Dejanu Stankoviću za sve što je uradio za klub.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke