Srpski fudbal - ''Toletova svojina''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 29.07.2014.
13:07
Izvor: Sportske.net, ALO.RS

Posle najave predsednika FSS Tomislava Karadžića da će se kandidovati za još jedan mandat na toj funkciji, stigla je i oštra reakcija Ljubiše Tumbakovića, nekadašnjeg trenera i sportskog direktora Partizana.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Naime, kako prenosi ''Alo'', Tumbaković je ovu Karadžićevu nameru o novom mandatu na čelu Saveza okarakterisao kao ''hrabar potez'', ne krijući ogorčenje što i pored propadanja našeg fudbala, nema nikoga ko bi mogao da bude pravi oponent 75-godišnjem funkcioneru.

''Ako svima odgovaraju ti kompromisi s njim, onda neka on tera svoje, ionako misli da je ceo srpski fudbal njegova svojina. Svaka mu čast... Ko to može tako da radi, neka radi, a on izgleda može da gleda kako nam fudbal propada sa njim na čelu. Sve dok on bude imao koristi, srpski fudbal je neće imati'', poručio je ogorčeni Tumbaković.

Popularni Tumba tvrdi da na Karadžićevom mestu ne bi ni pomislio da se ponovo kandiduje, umajući u vidu aktuelnu situaciju i (ne)kvalitet našeg fudbala.

''Ali, nismo svi isti...'', zaključio je Tumbaković, koji je, kako tvrdi Zvezdan Terzić u izjavi za ''Sportske'', imao podršku sportskog direktora Crvene zvezde kad je u pitanju izbor novog selektora. Ali, Tole je opet odlučio drugačije...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke