Škuletić - Transfer afera ili je sve jasno?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 27.12.2014.
13:18
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Nakon svega što smo u prethodnih nedelju dana slušali u vezi sa transferom Petra Škuletića u francuski Lil postavlja se pitanje kako će se čitava priča završiti. Da li najbolji napadač JSL ostaje u Humskoj, da li se seli u Lil, ili će zbog zakulisnih radn

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ukoliko bi posle svega što se moglo čuti prethodnih dana pitali prosečnog navijača Partizana šta će biti sa Petrom Škuletićem, odgovor bi verovatno bio zbunjujuć.

Kako i ne bi kada smo u prethodnih sedam dana sa raznih strana čuli da Lil hoće Škuletića, da je fudbaler prošao lekarske preglede, da je Partizan odbio da ga proda i da je napadač potpisao za francuski tim!

Novoformirani Upravni odbor FK Partizan u petak je jednoglasnom odlukom stavio "rampu" na transfer Petra Škuletića u Lil ali se tokom večeri oglasio menadžer Radojica Božović koji tvrdi da je posao već završen i da će nastati problem ukoliko crno-beli odustanu od realizacije transfera.

"Gospodin Božović je imao punomoćje za pregovore sa Lilom. Najobičnije punomoćje, koje se izdaje u klubu mnogo puta u toku godine i prelaznih rokova" počinje priču za portal "Mondo" generalni sekretar crno-belih Darko Grubor.

"Na osnovu tih pregovora je 19. decembra stigla ponuda Lila. Ona je dva puta razmatrana na Upravnom odboru. I na starom i na novom. Oba puta nije prihvaćena, a Lil je o tome obavešten" objasnio je gensek Partizana.

Menadžer Petra Škuletića u petak je obelodanio da je fudbaler parafirao ugovor sa Lilom i da po tom osnovu više ne može da nastupa za Partizan, te da će u slučaju da crno-beli naprave problem o svemu biti obaveštena FIFA.

"Što se tiče priča da je Škuletić nešto potpisao, nije imao pravo i ne verujemo da je ozbiljan klub kao Lil radio nešto što nije po propisima. Afere nema, sve je jasno, niti postoji razlog da se afera stvara" poruka je Darka Grubora.

Ovo je samo još jedna od priča koja govori da ćemo u narednim danima saznati šta će se tačno dogoditi sa Petrom Škuletićem i ko čija će se istina na kraju pokazati tačnom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Saturday, 27.12.2014
14:20

Prvi korak koji morate da ucinite je da prekinete svaku saradnju sa Radojicom Bozovicem!