Ode i "Škuntelar"?

Autor: Boban Filipović
petak 19.12.2014.
10:09
Izvor: Sportske.net, Sport

Prema saznanjima do kojih je došao "Sport", najbolji stralac Partizana u tekućoj sezoni nalazi se na meti Lila.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Juče je tema dana u Humskoj bila vest o interesovanju Dinama iz Minska za Danka Lazovića, danas je u žiži njegov kolaga iz špica napada Petar Škuletić koji ima ponudu iz Francuske.

'Sport' piše da Lil za 'Škuntelara' nudi 2.5 miliona evra, te da je ova ponuda stigla nakon poslenjeg meča u polusezoni koju je Patizan igrao protiv čačanskog Borca.

Ovu informaciju potvrdio je i agent Radojica Rajo Božović, koji ističe da Lil nije jedini koji želi Škuletića.

"Postoje još tri zainteresovana kluba." kaže Božović i dodaje da je sa ljudima iz Lila već bilo kontakta.

"Obavili smo jedan sastanak i uskoro ćemo nastaviti priču. Ostali su još neki detalji, iz tog razloga ne mogu da potvrdim da je transfer dogovoren. Pregovaramo, dogovaramo se, pa ćemo videti šta će od svega da ispadne" rekao je on.

Ipak, Rajo Božović ne isključuje mogućnost da Petar Škuletić ostane u taboru crno-belih.

"Nije isključeno da Petar potpiše predugovor i ostane još neko vreme u Partizanu, a možda će već sada promeniti klub. Najviše se pita Partizan, sve je u rukama kluba.

Interes Partizana je u celoj priči najbitniji i kako klub odluči tako će biti, taman došla ponuda i od Reala iz Madrida. Ukoliko crno-beli i Marko Nikolić budu imali drugačije razmišljanje, mi ćemo izaći u susret bez pogovora. Interes kluba i trenera su najbitniji, a u to se uklapa i interes Škuletića" zaključuje Radojica Božović.

Inače, Lil se trenutno nalazi na 12. mestu na tabeli Lige 1, ove sezone igraju po sistemu toplo-hladno, najveći problem je neefikasnost, budući da su postigli svega 14 golova na 17 mečeva (najmanje u ligi), pa je logično što je dovođenje napadača prioritet u zimskom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Friday, 19.12.2014
11:14

Hehe mnogo ce ovom Lilu da pomogne Skuletic sto se tice efikasnosti, s obzirom da mu je neki procenat uspesnosti davanja golova u nasoj JSL nesto iznad 20%