Protiv Zvezde ''svi igraju dobro, svi se trude''!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.10.2016.
20:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

To je jedan od utisaka napadača aktuelnog šampiona Uga Vijere.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Ni najnovija prvenstvena pauza nije poremetila Zvezdin šampionski ritam ove jeseni. Ekipa Miodraga Božovića večeras je na svom terenu savladala Čukarički sa 3:1 i tako osim nova tri boda zadržala i prosek od oko tri postignuta pogotka po utakmici.

Treći gol kojim je rešeno pitanje pobednika protiv ''Brđana'' postigao je Portugalac Ugo Vijera u samom finišu utakmice.

On je posle meča konstatovao da je Zvezda večeras imala težak posao iako je rezultat na kraju ubedljiv. Pohvalio je trud i zalaganje protivnika, što po njegovom mišljenju nije ništa novo kada su Zvezdini rivali u pitanju.

''Očekivano, ovo je bila teška utakmica, Čukarički nam je uvek težak rival, radi se o dobroj ekipi koja zna da igra fudbal. Protiv nas svi igraju dobro, svi se trude, tako je bilo i danas. Ipak, pobedili smo, to je najvažnije'', izjavio je Vijera.

Navijači su ga pozdravili ovacijama, što mu je posebno drago posle svega. Ipak, pobeda je najvažnija.

''Podrška navijača je neverovatna, svaki put me mnogo obraduju i učine da pružim i više nego što mogu.

Važna je pobeda i osećam se dobro pre svega zbog pobede. Drago mi je zbog gola, golovi su osnovni zadatak za svakog napadača, ali mnogo je važnije što smo pobedili'',
poručio je Portugalac.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 17.10.2016
11:04

Ti samo nastavi da radis svoj posao,to sto svi daju maksimum protiv Zvezde nisi trebao naglasiti,to je pravo svake ekipe,nemas potrebe da na takav nacin uvelicas vrednost Zvezdine pobede.Bolje bi bilo komentarisati utakmicu,sanse,golove itd.itd...Kakve motive i kakvu borbenost prikazuje Zvezda i svi ostali klubovi su manje vise jasni,zna se ko cilja na titulu,ko na opstanak,zna se da svi imaju velike motive kad igraju protiv Zvezde,Partizana,Vojvodine...

avatar
Гроф Доктор фудбала
Monday, 17.10.2016
09:06

Звезда је посебна инспирација за све али ми смо ти који коло воде.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Sunday, 16.10.2016
22:46

Gledam onog Srnica kao da nije Zvezdas,covek se ubi za svaku loptu baca se uklizava,iskuliraj malo sinak

avatar
Voja
Sunday, 16.10.2016
22:35

Viera svaka tebi cast tebi je dovoljno i 5 minuta da postignes gol, odnosno da od pocetka ovog prvenstva odigras 30% prvenstva i da budes prvi strelac lige ali sta da radis kada si se zamerio tvom trenerunodnosno kada tvoj trener Bozovic ima velikog igraca iz socijalne ustanove koji treba da igra. Sto se tice Cukarickog i ostalih ekipa koji igraju protiv Zvezde najbolje, moje misljenje da je Cukaricki toliko jak da je Zvezda sa 9 igraca bila ravnopravna sa njima sve do ulaska Plavsica i Viere kada je pocela dominira Zvezde. A sto se 9 igraca tice konkretno mislim na Mucea i Ruiza koji su verovatno bili u protokolunali ja ih nesto nisam video da su igrali. Ali to je tako u Zvezdi kad je Bozovic zajahao samo neznam do kada ce.

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 17.10.2016
03:08

sta si ti sad nalupao 10 dana nije trenirao,kako da igra?nadamo se da ce jos dugo,a ne takvi kao ti da teraju najboljeg trenera koji nam je doneo +32 2 pobede u derbiju od 3 derbija,itd,ako ti se ne svidja nemoj da gledas

avatar
The Real Man
Sunday, 16.10.2016
21:59

Svi se trude? Cudno, stvarno bi trebalo da se sklanjaju, kao svi defanzivci kod drugog gola zar ne?

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Monday, 17.10.2016
03:09

cudno i vi se prosle godine sklonili 6 puta,hm

avatar
The Real Man
Monday, 17.10.2016
13:29

Za proslu sezonu skidam kapu, bili ste 10 puta bolji, ali ja govorim o ovoj sezoni.