''Pljušte'' optužbe: ''Nastavlja se pljačkanje Zvezde!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.09.2014.
15:12
Izvor: Sportske.net, SOS Kanal

Osim trenera Lalatovića, pojedinih igrača, zatim prvog čoveka kluba Zvezdanma Terzića, bes posle spornih dešavanja na jučerašnjoj utakmici u Kruševcu iskazao je i član uprave Crvene zvezde Zoran Bašanović.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/DS

Povezane vesti

Zbog nedosuđenih penala za Crvenu zvezdu u jučerašnjem derbiju petog kola protiv Napretka u Kruševcu podigla se velika ''prašina'', a jedan od najglasnijih ''boraca protiv nepravde'' postao je i član uprave kluba sa Marakane Zoran Bašanović.

SOS kanal je preneo njegovu (pre)oštru reakciju posle svega što se dešavalo u Kruševcu, označavajući kao glavnog krivca - predsednika FSS Tomislava Karadžića.

''Nastavlja se pljačkanje Crvene zvezde od strane Tomislava Karadžića i njegove lopovske organizacije. Prvenstvo je tek počelo a već se dešavaju otimačine kao ova u Kruševcu. Niko ne može da nas ubedi da od tri sporne situacije sudija ne svira nijedan penal za Crvenu zvezdu a za našeg protivnika svira sumnjiv penal. To ne može biti sudijski previd, to je izrežirano jer je čitava sudijska ekipa bila uigrana'', uverava Bašanović.

On smatra i da će biti teško odbraniti titulu, kada na putu ka tom cilju ''stoji predsednik Saveza.

''On ima sve mehanizme da vas zaustavi i on to beskrupulozno i čini. Postavio je svoje klimoglavce da obavljaju sve funkcije u Savezu i slepo ga slušaju, pogotovu posle rekonstrukcije u sudijskoj organizaciji ovoga leta'', nastavio je Bašanović.

A onda je uočio i jednu Zvezdinu grešku...

''Crvena zvezda je sama kriva zbog toga jer nije ostala dosledna svom cilju od prošle godine da najveću štetočinu trajno odstrani iz srpskog fudbala.

Naivno smo verovali da će biti korektan i pošten. Mi sada moramo opet preuzeti inicijativu da uradimo ono što smo morali da uradimo prošle godine. Nema sreće ni za Crvenu zvezdu ni za srpski fudbal dok iz njega ne ode Tomislav Karadžić'',
zaključio je Bašanović.

Eto, videli smo reakciju Bašanovića, trenera Lalatovića, priča se i o nekom Terzićevom incidentu, ali možda bi svi oni tebalo da čuju reči svog igrača Miloša Bosančića. On je bio jedan od retkih koji je bez suvišnih emocija komentarisao meč protiv Napretka.

''Mislim da je sad nepotrebno govoriti o tome da li je bio jedanaesterac ili ne, jer smatram da smo morali ranije da postignemo gol i da mnogo bolje odigramo'', rekao je Bosančić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke