Pet kola, tri otkaza - Ko će stopama Gogića, Stepija i Kanatlarovskog?

Autor: Beta Beta
subota 13.09.2014.
22:49
Izvor: Beta

Makedonski trener Dragan Kanatlarovski smenjen je večeras sa mesta šefa stručnog štaba FK Novi Pazar. U klubu su naveli da razlog za takav potez leži u činjenici da je klub vezao dva poraza.

fkspartakzlatiborvoda.com
fkspartakzlatiborvoda.com

Povezane vesti

Upravni odbor fudbalskog kluba Novi Pazar smenio je večeras trenera Dragana Kanatlarovskog, posle poraza od Mladosti iz Lučana u petom kolu Superlige, rečeno je radiju Sto plus u tom superligašu.

"Nemamo rezultate u skladu sa kvalitetom ekipe, a dva vezana poraza su glavni razlog ovakve odluke. Pokušaćemo da u najkraćem roku pronađemo novog trenera", izjavio je generalni sekretar Novopazaraca Redžep Korać.

Kanatlarovski je rekao da je čuo da je smenjen, ali da nije dobio ništa zvanično od klupskog rukovodstva.

"Još mi nije saopšteno da sam smenjen i ne bih sada davao izjave. Posle toga, vrlo rado ću govoriti", kazao je Kanatlarovski.

Mladost je danas na gostujućem terenu pobedila Novi Pazar sa 2:1, pa posle nekompletnog kola obe ekipe imaju po sedam bodova i nalaze se u grupi timova plasiranih od petog do 11. mesta.

Dvostruki strelac za goste bio je Frajdej Eze u 27. i 38. minutu, dok je gol za Novi Pazar postigao Miloš Tintor u 45. minutu.

Novi Pazar će u šestom kolu igrati na gostovanju protiv Crvene zvezde, dok će Mladost dočekati Borac iz Čačka.

Da dodamo i to da je smenom Dragana Kanatlarovskog nastavljena "smehoteka" karateristična za Jelen Superligu u kojoj se treneri smenjuju brzinom svetlosti. Kanatlarovski je treći smenjeni trener u pet takmičarskih kola nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke