JSL - Pobeda Mladosti, remi Rada, prekinuto u Subotici

Autor: Beta Beta
subota 13.09.2014.
19:48
Izvor: Beta

Pored derbi meča u Kruševcu tokom popodneva su odigrane još dve utakmice u okviru 5. kola JSL a meč u Subotici prekinut je zbog nevremena.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Fudbaleri Mladosti iz Lučana pobedili su danas na gostujućem terenu Novi Pazar sa 2:1, u utakmici petog kola Superlige Srbije, dok su Donji Srem i Rad odigrali nerešeno, 1:1.

Dvostruki strelac u ekipi Mladosti bio je Patrik Eze Frajdej, koji je mrežu pogodio u 27. i 38. minutu. Jedini gol za Novi Pazar postigao je Miloš Tintor u 45. minutu.

Mladost je ostvarila drugu pobedu u prvenstvu i na osmom mestu na tabeli ima sedam bodova, dok je Novi Pazar pretpreo drugi poraz i sa istim brojem bodova zauzima šesto mesto.

Donji Srem i Rad odigrali su u Pećincima nerešeno 1:1. Petar Jelić doveo je Rad u vođstvo u 11. minutu i to je njegov šesti gol u prvenstvu. Konačan rezultat postavio je Đuro Zec u 32. minutu.

Posle pet kola obe ekipe sakupile su po sedam bodova, Rad je peti na tabeli, a Donji Srem zauzima 10. mesto.

Utakmica Spartaka i Jagodine prekinuta je u Subotici zbog jake kiše i lošeg stanja terena, potvrđeno je agenciji Beta. U trenutku prekida bilo je 0:0.

Za sada se ne zna kada će se igrati nova utakmica, a pravila takmičenja nalažu da se igra nova, pošto je prekinuta pre 49. minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke