Partizan nudi nagodbu, hoće li Nikolić prihvatiti?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
11:48
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Partizan pokušaće da se nagodi sa doskorašnjim trenerom Markom Nikolićem oko isplate zarada koje mladom stručnjaku pripadaju nakon jednostranog raskida saradnje.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Aktuelni vicešampion odlučio je da tokom pauze u šampionatu izazvane obavezama nacionalnih timova u kvalifikacijama za EURO 2016. promeni šefa stručnog štaba.

Marku Nikoliću je uručena zahvalnica a na njegovo mesto je postavljen dosadašnji strateg Voždovca Zoran Milinković.

Takav epilog značio je da su crno-beli jednostrano raskinuli saradnju sa Markom Nikolićem koji po slovu ugovora ima pravo na nakandu pruzrokavinu otakzom.

Prethodne nedelje pisali smo o tome da bi Partizan u najgorem slučaju morao da isplati sumu od oko 200.000 evra na ime prevremenog prekida saradnje sa Markom Nikolićem, ali u Humskoj žele da se nagode.

Pravni zastupnici mladog trenera i generalni sekretar FK Partizan Darko Grubor obavili su u sredu sastanak na kojem je predstavnik kluba izneo predlog o visini sume koja bi trebalo da bude isplaćena Nikoliću.

Nije poznato o kojoj sumi se radi i da li je odmah određena neka vrsta isplate duga na rate ali će svakako Marko Nikolić odlučivati o tome da li želi da prihvati ponudu koja mu je upućena.

Podsećamo, Marko Nikolić je sa Partizanom imao ugovor do juna 2016. godine ali je klub odlučio da ga smeni godinu i tri meseca pre isteka dogovorene saradnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke