Partizan - Koliko košta rastanak sa Nikolićem?

Autor: Darko Mitrović
subota 28.03.2015.
12:54
Izvor: Sportske.net, Sport

Činjenica da je Uprava Partizana odlučila da pre isteka ugovora ''zahvali na saradnji'' dosadašnjem šefu stručnog štaba, neminovno navodi na zaključak da će Marku Nikoliću klub iz Humske morati da isplati određena novčana sredstva.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Pitanje koje sada zanima navijače Partizana jeste o kojoj sumi se radi.

Današnji ''Sport'' je otkrio okvirnu visinu potraživanja sada već bivšeg trenera Partizana i ona bi mogla da iznose i do 300.000 evra.

Međutim, kako je i saopšteno na promociji novog trenera Zorana Milinkovića, Partizanovo rukovodstvo će tek da započne razgovore sa Nikolićevim advokatom na tu temu, kako bi se dogovorila ukupna suma koju crno-beli treba da isplate bivšem treneru, ali i dinamika isplate.

Dakle, moguće je da će Partizan i bolje da prođe, odnosno da u slučaju dogovora, isplati i manju sumu od pomenutog iznosa.

S obzirom da je Marko Nikolić sa Partizanom imao ugovor do juna 2016. godine, a imajući u vidu i bonuse na osnovu ostvarenih rezultata, pomenuti izvor procenjuje da će minimalna suma koju bi Partizan trebalo da isplati Nikoliću biti oko 200.000 evra.

Svi znamo da finansijska situacija u Partizanu i dalje nije sjajna, iako ima nekih pomaka u odnosu na prošlu godinu, ali kada su donosili odluku o smeni Marka Nikolića, članovi Upravnog odbora su svakako imali na umu i da će morati da isplate bivšeg trenera, pa i pored svega, to ne bi trebalo da se pojavi kao nekakav veliki problem u narednom periodu.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke