Partizan - Hoće li se ipak ponoviti ''slučaj Škuletić''?!

Autor: Darko Mitrović
subota 06.06.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net, informer

Navijače Partizana ne treba podsećati koliko su zimus bili ljuti na novu upravu Partizana zbog prodaje Petra Škuletića ''u minut do dvanaest'', i pored suprotnih najava. Da li će se ovoga leta ponoviti nešto slično, možda i još drastičnije?

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Podsetimo, ponuda moskovske Lokomotive za Petra Škuletića u visini od četiri miliona evra bila je za Partizan iz kategorije onih koje se ''ne odbijaju'' i pored potpuno drugačijih uveravanja koja su stizala iz Humske.

Prošlo je nepunih pet meseci od tada, a već postoje nagoveštaji da bi i sa Škuletićevim naslednikom u Partizanovom špicu, talentovanim Ivanom Šaponjićem, moglo da se dogodi nešto slično.

Naime, ''Informer'' je u subotnjem izdanju preneo najnovija saznanja u vezi sa transferom Ivana Šaponjića u Andreleht, a koji bi se realizovao kao posledica navodnog prelaska Aleksandra Mitrovića iz Anderlehta u nemački Leverkuzen!

Takvu vest je pomenutom listu otkrio menadžer Nenad Jestrović, koji uverava da je sve ovo blizu realizacije.

''Šaponjić dolazi u Anderleht umesto Mitrovića, transfer je skoro završen. Ostalo je samo da se preciziraju neke stavke u klauzulama'', istakao je Jestrović.

Ivan Saponjic

Navodno bi Mitrovićev transfer u Leverkuzen trebalo da iznosi 18 miliona evra, što bi značilo da Partizan može da se nada da od tog ''kolača'' dobije 3.6 miliona evra, a cena koju bi Anderleht u isto vreme platio za Šaponjića bila bi praktično dodatni bonus crno-belima i značajna finansijska injekcija u susret novim evropskim izazovima.

Ipak, treba podsetiti na nedavna jasna uveravanja iz uprave Partizana da Šaponjić nije na prodaju ovog leta i da se ta tema neće ni razmatrati.

Takođe, pitanje je i da li će zaista doći do transfera Mitrovića u Leverkuzen, s obzirom na izjavu generalnog sekretara Anderlehta, Van Holsbeka da popularni Mitar ostaje u Briselu, a o čemu ste već mogli da čitate OVDE.

Ipak, spekulacije je teško izbeći...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Grobar Niksic
Saturday, 06.06.2015
17:37

ako posalju ponudu odma prodavajte... saponja veze nema... ali od tih para dovedite 2 napadaca koja umiju da daju gol van 16m

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 06.06.2015
20:43

Šaponjić je još mlad 17 godina, a ipak je dao dosta golova ove sezone.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Sunday, 07.06.2015
14:55

Pa nije ni to lako, treba da se dobro postaviš da bi dobio 100% priliku.

avatar
Grobar Niksic
Sunday, 07.06.2015
12:56

A kakve je golove dao svaki sa 2m , umije da se zagradi da cuva loptu ali da da neki gol van 16m ili glavom posle prekida ne umije

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 06.06.2015
15:46

Ovaj Jestrovic mi ide na g..., on sada samo nešto trabunja, priča koješta, jedva čekam da 3. strane ne bude više. Hvala ti UEFA za to pravilo do neba

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 06.06.2015
20:43

Bolje Jestrović nego Ramadani

avatar
Pera Zambula opet
Saturday, 06.06.2015
15:33

Saponjic se moze prodati bez ikakvih problema za nekih 4 miliona evara i plus 3,6 od transfera Mitrovica to bi bilo skoro 8 miliona racunajuci jos pare od Drincica. Samo pitanje je koliko ce vredeti Saponjic za dve godine....ja bih bio za prodaju i sada ali pod uslovom da Partizanu ide bar 40 posto od sledeceg transfera.

avatar
pjer
Saturday, 06.06.2015
14:47

boga mi kad bi zaovog neko dao pare to bi bilo lepo .....

avatar
Stefan Lazarevic
Saturday, 06.06.2015
14:47

prodali ste skuletica za 4 miliona,podigli kredit na teleoptik na 4 miliona,a kazete da nemate pare za pojacanja.dovodite trujica i jevotvicakoji su dosli da budu rezerve,a nemate para za stojijljkovica,mijata gacinovica,jednog stopera ekstra klase,i za jos dva brazilca u veznom redu.ocigledno je najbolje da partizan vode navijaci,a ne neke lopovcine koje ne znaju kolko para imaju.UPRAVA NAPOLJE!!!!

avatar
pjer
Saturday, 06.06.2015
16:36

druze, jel znas zasto se jos igra fudbal u srbiji? zbog nas ljubitelja najmanje !