Partizan ne da Šaponjića?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.05.2015.
19:18
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Partizan je proslavio šampionsku titulu, ostaje još da vidimo rasplet u nacionalnom Kupu, ali transfer-spekulacije već uveliko traju kada su crno-beli u pitanju.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, protekle nedelje su bile aktuelne brojne priče oko imena potencijalnih pojačanja Partizana tokom predstojećeg leta, a ovoga puta je ponovo aktuelizovano interesovanje Anderlehta za talentovanog napadača crno-belih Ivana Šaponjića.

Belgijanci odavno već ne kriju svoje namere, žele da upravo Šaponjić nasledi Aleksandra Mitrovića, koga uskoro čeka znatno unosniji transfer i prelazak u još veći klub.

Naravno, ''kočnica'' je stav nove uprave Partizana da Ivan Šaponjić nije na prodaju, pogotovo ne ovog leta, kada će se Partizan boriti za ulazak u Ligu šampiona.

To je danas u izjavi za ''Mondo'' potvrdio i generalni direktor Partizana Miloš Vazura, koji se čudi odakle se uopšte pojavljuju takve informacije.

''On je budućnost Partizana i ima ugovor sa klubom. Zaista ne znam odakle potiču priče o njegovoj prodaji'',
konstatovao je Vazura.

Ipak, imajući u vidu nedavno, zimsko iskustvo sa ''slučajem Škuletić'', nije loše staviti i upitnik na ovaj stav čelnika Partizana. Podsetimo, u decembru je nova uprava stopirala gotovo izvestan transfer Petra Škuletića u francuski Lil, uz obrazloženje da taj igrač mnogo znači crno-belima u borbi za titulu.

Ali, samo mesec dana kasnije stigla je bolja ponuda iz moskovske Lokomotive i Škuletić je ekspresno završio u ruskom premijerligašu.

Dakle, videli smo da dovoljno dobra ponuda može da poljulja ''čvrste stavove'' Partizanove uprave. Škuletić je otišao za 4 miliona evra, ali pitanje je koja bi ponuda mogla da natera ljude iz Humske na razmišljanje kada je Ivan Šaponjić u pitanju...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Monday, 18.05.2015
22:49

Ne moze se porediti slucaj Skuletic sa ovim.Petar je imao 25 godina,strasnu polusezonu iza sebe,nije mogao da dodje sebi kada smo odbili Francuze,klubu je trebao novac da isplati najurgentnije dugove...Ivan nije jos ni punoletan i ima tek par meceva iza sebe,ukoliko bi njega pustili(ne bitno za koji novac) mogu odmah da kupe prnje!

avatar
Petar Petar
Tuesday, 19.05.2015
00:48

A sto da ga ne puste ako on toliko hoce da ide? Pa on trenutno nije kalibar ni za nasu ligu a ne neku jacu. Neka ga slobodno, a ako se dobije lova kao za Mitra onda ga treba pustiti bez razmisljanja, tri podjednaka igraca se mogu dovesti za te pare. Neka daju 5 milki i srecan mu put...

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 20.05.2015
10:42

Cisto sumnjam da toliko mozemo da dobijemo, ali ako dobijemo tu svotu pa makar nam to ponudili i u deset rata, treba da prihvatimo samo sto se ne slazem sa tobom da nije ni za nasu ligu, pogledaj sta decko radi, kako se bori i kakav njuh ima za gol. Evo, ponovio sam ga:-D

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Wednesday, 20.05.2015
10:09

Mislio sam na ovo za Saponjica.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
15:11

* KOJI (nam) ne bi lose dosli

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
15:10

Jedino ovde mogu da odgovorim, a taman da i ti odgovoris i na ovo ako te ne mrzi:-D Po meni, nama cak dva napadaca trebaju u svakom slucaju cak i za JSL, i to dva za prvi tim, ali ne mogu sada da znam kako cemo igrati, a upravo od sistema, formacije i nekih objektivno-subjektivnih okolnosti zavisi da li nam trebaju Frajdej i Kleo ili samo Kleo pa onda npr. Scepovic umesto Saponjica ili u boljoj varijanti njih dvojica na klupi, a ova dvojica u tandemu kao i Kleo i Abu sto ne bi lose dosli i tome sl.

avatar
JEBACE VAS M. TUMBAS
Tuesday, 19.05.2015
10:46

Cisto sumnjam da toliko mozemo da dobijemo, ali ako dobijemo tu svotu pa makar nam to ponudili i u deset rata, treba da prihvatimo samo sto se ne slazem sa tobom da nije ni za nasu ligu, pogledaj sta decko radi, kako se bori i kakav njuh ima za gol.

avatar
Goran Zdravkovic
Monday, 18.05.2015
20:31

ispod 8M ne bi trebalo pustiti ovog, i to ovog leta a vec na zimu mislim da i 10M je malo...

avatar
D.Green4 Black&White
Monday, 18.05.2015
20:50

Decko 186cm ...17 godina... Spica klasicnog igra...Hoce ga gol...ima mnogo talenta... Zdravlje samo da ga sluzi i imace blistavu karijeru...!!!! Kao KlasJanHuntelaar :)