Partizan bez pobede i protiv Železnika!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.02.2015.
15:47
Izvor: Sportske.net

Partizan se tokom priprema nije mogao pohvaliti dobrim rezultatima u kontrolnim mečevima, a u istom stilu je nastavio i u prvom prolećnom kolu protiv Voždovca. Pobeda je izostala i danas, protiv Železnika...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da u prijateljskom susretu u ''Zemunelu'' savladaju ekipu Železnika.

Ovaj meč je završen rezultatom 1-1. Partizan je poveo golom Ivana Šaponjića u 26. minutu iz jedanaesterca, pošto je fudbaler gostiju Ivanović igrao rukom u svom kaznenom prostoru. Konačnih 1-1 postavio je Milanović u 68. minutu posle kornera koji je izveo Kočanović.

Posle meča, šef struke Partizana Marko Nikolić je, u stilu svog kolege Nenada Lalatovića, za izostanak boljeg rezultata okrivio loše uslove za igru.

''Ovo je bila utakmica koja je trebalo da posluži svrsi, ali su uslovi za igru bili ispod svakog nivoa, pa se meč pretvorio u jurcanje za loptom i tučnjavu po terenu. To znači da nam nije mnogo koristio ovaj susret, osim što su minuti zadovoljeni'', izjavio je Nikolić.

Partizan: Živković (od 46′ Kljajić), Stevanović (od 61′ Bogosavac), Ostojić, Balažic (od 83′ Perišić)), N. Petrović, Ilić Saša (od 69′ Čađenović), Marković (od 46′ Damjanović), I. Petrović, Marinković, Grbić, Šaponjić,

Klupa: Kljajić, Perišić, Damjanović, Čađenović, Bogosavac.

Trener: Radoje Smiljanić.

Železnik:
Pavlović, Andrejić, Bucković, Dončić, Milanović, Vuković, Kurtanović, Đaković, Petošević, Stajić, Ivanović.

Igrali su još: Rakić, Gligorijević, Tasić, kočanović, Jeremić, Lazarević, Trifunović, Simić.

Trener: Dejan Rađenović.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PetarPetar
Tuesday, 24.02.2015
16:58

Alo rodjace,nisi ti dosao iz Engleske ili Spanije.U Srbiji si,a kako stvari stoje nikad neces ni izaci odavde.Fudbal se igra 11 protiv 11,po suncu,kisi,snegu,na +30 i na -5,po travnatom tepihu ili kaljugi...Ti si gubitnik u dusi ,takav ti je mentalitet i ti nisi za trenera Partizana.Isto kao i Lalatovic...Pametan covek trazi resenja,a budala ili gubitnik razlog...

avatar
Povratak kralja BAN9
Tuesday, 24.02.2015
18:03

Ne nasedaj na klasična novinarski spin. Nikolić kada je govorio o uslovima nije mislio na rezultat nego na ovu utakmicu kao deo pripreme meča Partizan-Radnički N i govorio je o tome da nije uspela u smislu da takav teren neće biti na stadionu Partizana, a ne o nerešenom rezultatu. Svako poređenje bilo kog trenera sa Lalatovićem je uvreda za trenera, a tek za Nikolića!

avatar
Povratak kralja BAN9
Tuesday, 24.02.2015
23:53

@ bojanbokaradivojac Znam jer sam pročitao celu izjavu Nikolića pa tako i znam u kom kontekstu je ovo (ovaj deo izjave koji je napisan na ovu vest) Nikolić rekao i o čemu je govorio, a nisam došao ovde da bih tebe komentarisao, a nema ni potrebe sam si u svom komentaru rekao dosta o sebi.

avatar
Blazer
Tuesday, 24.02.2015
22:06

Puno više timova bi uzelo bodove Partizanu i Zvezdi i na kraju ni jedni ni drugi nebi bili prvi.Realno večite svi guraju i zato je Srpski fudbal toliko loš.

avatar
bojanbokaradivojac
Tuesday, 24.02.2015
21:36

Al ti sve znas.Ti zans sta je i Nikolic mislio ma ti si bre Tarot povratak Kralja Milana.

avatar
Blazer
Tuesday, 24.02.2015
20:17

Videćeš Nikolića još,samo da imamo nekakvu konkurenciji kako bi mi bili u sredini tabele da ima još par klubova kao Čukarički.

avatar
Blazer
Tuesday, 24.02.2015
20:16

Treneri katastrofa

avatar
Branko Lazic
Tuesday, 24.02.2015
19:56

Lalatovic ga dobio sa Napretkom iz Krusevca tacka.