Loš teren je u Srbiji uvek najbolji izgovor - I Lalatović to zna!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 23.02.2015.
18:25
Izvor: Sportske.net

U prvoj reakciji posle utakmice sa Radničkim u Nišu, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović je kao jedan od ključnih razloga kiksa njegovog tima naveo veoma loš teren na ''Čairu''.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde ostali su na jesenjih ''minus 6'' u odnosu na Partizan i posle prvog prolećnog kola, iako su im crno-beli kiksom protiv Voždovca u subotu pružili priliku da taj bodovni zaostatak već sada počnu da ''tope''.

Međutim, Radnički iz Niša se pokazao kao nepremostiva prepreka za beogradske crveno-bele danas na ''Čairu'', a njihov duel se završio bez pobednika i bez golova - 0:0.

Neposredno po završetku ovog meča, šef struke Crvene zvezde Nenad Lalatović se pred kamerama ''Arene Sport'' odmah požalio na vrlo loše uslove za igru u Nišu, tačnije na loš kvalitet terena na ''Čairu''.

''Prva utakmica je uvek najteža, ali ovo danas nije bio teren, ni dva pasa nisu mogla da se naprave. Mislim da bi i Radnički i Zvezda igrali bolje da je teren bio bolji'', uverava Lalatović.

On je dodao i da je Zvezda u finišu meča igrala ''ultra ofanzivno'', ali da ni takva postavka igre nije imala efekta.

''Nije me iznenadila igra Radničkog, već jednostavno nismo uspeli da se prilagodimo terenu. Na pripremama smo igrali na prelepom tepihu. Zato moramo da ulažemo u terene. Promašili smo dve stopostotne šanse, ali šta da se radi, idemo dalje'',
istakao je Lalatović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke