Odlazeća Uprava prodaje Škuletića?

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 21.12.2014.
21:11
Izvor: Sportske.net

Najbolji strelac Jelen Superlige u jesenjem delu sezone mogao bi da napusti Partizan pre no što naredne nedelje klub dobije novog predsednika i Upravni odbor.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ono što je delovalo prilično nelogično i na šta je skrenuta pažnja da ne bi trebalo da se dogodi, lako bi moglo da se odigra u Humskoj.

O čemu se zapravo radi?

Klub će tokom naredne nedelje dobiti novog predsednika i Upravni odbor pa shodno tome nikakve bitne odluke ne bi trebalo da donose ljudi kojima ističe mandat.

Posebno se to odnosi na prodaju i dovođenje igrača o čemu je govorio i Ratomir Babić koji je krajem rane nedelje izjavio da bi bilo nekorektno da "odlazeća" Uprava prodaje Petra Škuletića.

A upravo bi to moglo da se dogodi! "Novosti" prenose da je za ponedeljak od 10 časova zakazan je sastanak odlazećeg Upravnog odbora FK Partizan a na dnevnom redu naći će se i transfer Petra Škuletića u Lil!

Francuski prvotilaš pojačao je ponudu za prvog strelca Jelen Superlige i sve su prilike da će odlazeće rukovodstvo kluba iz Humske dati zeleno svetlo da Škuletić promeni sredinu.

Pisali smo već da u Partizanu planiraju da pojačaju navalnu liniju a kao potencijalne mete navode se Andrija Delibašić, Petar Orlandić ali i osoba "X" koju je odlazeći predsednik Dragan Đurić okarakterisao kao "bombu u najavi".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
22:23

Naravno, to je ta "transfer-bomba" djure Mutavog (namerno ovako), to je taj nas odlazeci!