I kako ''Grobari'' da sada razumeju Đurića...?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.12.2014.
12:39
Izvor: Sportske.net

Odlazeći predsednik Partizana sada se stavio u ulogu ''Deda Mraza'', najavljujući baš lepe vesti za navijače Partizana uoči novogodišnjih praznika, ali je ujedno uspeo i da demantuje samog sebe.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Kako je to uspelo Đuriću?

Podsetimo, samo dan ranije, još uvek aktuelni predsednik Partizana je u izjavi ''Novostima'' konstatovao da za najboljeg strelca crno-belih Petra Škuletića ''nema nikakve ponude'', ističući da to ''odgovorno tvrdi'' i pored drugačijih najava od strane Škuletićevog menadžera, koji je govorio o ponudi francuskog Lila i još par inostranih klubova.

Ne možemo reći da nas Đurić na takve demantije već nije navikao prethodnih godina, ali je ipak čudno da samo dan kasnije ''Kuriru'' da potpuno drugačiju izjavu.

Pomenutom listu predsednik Partizana je priznao da ipak postoje ponude za najboljeg strelca.

''Što se odlazaka tiče, Škuletić je zanimljiv mnogim klubovima, za njega čekamo najbolju ponudu, a trenutno je najbliži Lilu'', reče Đurić i zaboravi na svoje ''odgovorne tvrdnje''.

Ali, ako je ovom izjavom možda razočarao deo navijača Partizana, Dragan Đurić je u isto vreme pokušao i da ih obraduje najavom jedne ''transfer bombe'', kojom bi se ''u velikom stilu'' oprostio od dugogodišnje predsedničke funkcije.

''Videćete, navijači će biti zadovoljni izborom tog igrača. U pitanju je ofanzivni fudbaler, a planiramo angažovanje i desnog beka koji će zameniti povređenog Vulićevića'', prenosi ''Kurir'' Đurićeve reči.

Navijačima Partizana na kraju ostavljamo da procene u šta će od svega ovoga da veruju, dok budu čekali ''zimsku transfer bombu''...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 21.12.2014
13:42

Mene ovo uopste ne cudi, stavise, bio bih apsolutno iznenadjen da nije bilo tog demantija Hahaha Djuricu, a sta je sa sponzorom, kad ces da kazes da smo potpisali sa Soccarom? :-)