Obrt - Lazović u timu sa trakom na ruci!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 11.02.2015.
18:17
Izvor: Sportske.net

Dešavanja u fudbalskom klubu Crvena zvezda toliko su komplikovana da vremenom ima sve manje onih koji uspevaju da pohvataju "niti" i shvate kako stvari funkcionišu u Ljutice Bogdana.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Bivši šampion Evrope i sveta prošlog leta je doživeo veliku sramotu izbacivanjem iz evropskih takmičenja ali se čini da čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana taj šamar nije bio dovoljan.

Kao da sami žele da uzdrmaju klub pojedinci u FK Crvena zvezda vuku neshvatljive poteze pa smo tako imali slučaj Nikole Mijailovića a onda je red došao i na Darka Lazovića.

Nakon što mu je oduzeta kapitenska traka Čačanin se našao na meti Zvezdana Terzića zbog "previsoke plate" a u sredu je obelodanjeno da je dobio neku vrstu pretnji ukoliko ne pristane na uslove koje mu postavlja "klub".

U istom danu Darko Lazović se našao u prvoj postavi za kontrolni duel sa Mordovijom a interesanto je da mu je posle povrede Aleksandra Lukovića ponovo uručena kapitenska traka.

Da li su na taj način "zakopane ratne sekire" ili je u pitanju trenutna akcija kako bi se stišale strasti videćemo tokom narednih dana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 11.02.2015
19:21

Znaci bilo je opet ono, znas mi huligane ne mozemo da kontrolisemo pa bi bilo dobro da se ne ponovi afera Piksi, vidi, od sad ti nama dugujes a ne mi tebi hahahaha komedija od kluba :D jadni ovi ljudi koji se u zvezdi bore za parce hleba.

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 11.02.2015
20:01

Zamisli kolika je komedija klub za koji ti navijas ako pored ovakve Zvezde, svega sto se desava, stanja u klubu, ova Zvezda je jos uvek sampion Srbije. :)

avatar
disqus_M4nkFgKH5L
Wednesday, 11.02.2015
20:26

Tuzno je sto Zvezdina katastrofa tebi pricinjava zadovoljstvo