I Darko Lazović ima šta da kaže! Ali, i Igor Rakočević...

Autor: Darko Mitrović
sreda 11.02.2015.
15:43
Izvor: Sportske.net, Sportnetwork.rs

Posle brojnih izjava koje je prethodnih dana davao generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, a u vezi sa ''neprimereno velikom platom'' Darka Lazovića, koju valjda hitno treba ''skresati'', kao i današnjeg saopštenja predsednika Svetozara Mijailovi

Beta/Srđan Stevanović
Beta/Srđan Stevanović

Povezane vesti

Ne stišava se bura oko zahteva čelnika Zvezde da se Darku Lazoviću značajno smanji plata od 250.000 evra po sezoni.

Podsetimo, sve je počelo pre par dana u Antaliji, kada je Zvezdin vezista pozvan na razgovor sa generalnim direktorom kluba, gde mu je predočeno da ima ''neprimereno veliku platu'', koju treba na neki način smanjiti, ili Lazovića na proleće nećemo ni videti u dresu aktuelnog šampiona Srbije.

Dan kasnije, Terzić je u medijima govorio na tu temu, između ostalog postavljao pitanja da li Lazović vredi toliko više od ostalih igrača, kao i zašto samo njemu nije revidiran ugovor od strane prethodne uprave.

Na istu temu je svoj stav danas izneo i predsednik kluba Svetozar Mijailović, a konačno je danas popodne i Darko Lazović izneo u javnost svoju verziju cele priče.

U današnjoj izjavi za ''Sportnetwork'', Zvezdin vezista ne krije da je razočaran što se sve plasirao u javnost na takav način i pita se zbog čega su pojedinci, među njima i Zvezdan Terzić, tako govorili o njemu u javnosti.

''Najviše mi je krivo što se digla tolika frka, a pritom ja nisam ništa rekao o svemu tome. I generalni direktor je davao neke izjave koje nisu primerene... Mislim da je sve to trebalo da ostane unutar kluba. Ja nisam ništa pričao u javnosti, iako taj razgovor nije bio nimalo prijatan.

Ja poštujem ono što klub traži od mene, ali mislim da je moglo na drugačiji način da mi se kaže...

Naravno da bih voleo da budem kapiten Zvezde, ali vidite i sami kakva je sada situacija, ne znam ni da li ću igrati na proleće. Mislim da više na ovu temu ne bi trebalo ni da pričam, dok ne postane zvanično da li ću igrati ili ne'', istakao je Lazović.

Ova priča nije ostavila ravnodušnim ni našeg proslavljenog košarkaša i bivšeg plejmejkera Crvene zvezde Igora Rakočevića, koji je na svom profilu na Tviteru izneo jasan stav o ''slučaju Lazović''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zvezdabre
Wednesday, 11.02.2015
16:47

Tako je Lazo,nadam se da cete da bojkotujete njega svi,samo tako moze..

avatar
Realan
Wednesday, 11.02.2015
18:39

Trebalo bi navijaci takodje da ga bojkotuju,a ne da mu daju podrsku.Ima dosta onih koji ga nazivaju legendom...

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 11.02.2015
19:51

I pritom to najozbiljnije misle:-D Nista od toga, sad mu je dao traku.