Zvezda - Lazović ima ''neprimereno veliku platu''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
14:25
Izvor: Sportske.net, tanjug.rs

Posle informacije o razgovorima Zvezdana Terzića i trenera Nenada Lalatovića sa Darkom Lazovićem i predloga koji je upućen iskusnom vezisti, ubrzo se u javnosti ''podigla prašina'', jer su mnogi shvatili da Zvezda ucenjuje svog dugogodišnjeg igrača. Gener

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo juče objavili, navodno je predlog kluba upućen Darku Lazoviću da se odrekne zarada od januara do juna tekuće godine, kao i da prihvati da mu se zaostala dugovanja isplate u ratama, a u suprotnom bi mogao da dođe u situaciju da ne odigra ni minut u Zvezdinom dresu do kraja sezone.

Mnogi su u startu osudili ovakav potez aktuelnog rukovodstva kluba, međutim, danas se ponovo oglasio Zvezdan Terzić tim povodom i pojasnio o čemu se, zapravo, radi i zbog čega se razgovaralo sa Lazovićem.

Naime, Terzić je u izjavi ''Tanjugu'' istakao da klub ne traži da Lazović igra besplatno na proleće, već je podsetio da je prethodno rukovodstvo revidiralo ugovore igračima, izuzev Darka Lazovića, čija su primanja i dalje na ranijem nivou -  250.000 evra godišnje.

Generalni direktor Crvene zvezde smatra da je to u vreme štednje ''nedopustivo'' i da su se zbog toga obratili Lazoviću sa pomenutim predlogom.

''Nebojša Čović je revidirirao svima ugovore, osim sa njim. Zašto? To su sve pitanja za prethodno rukovodstvo. Lazović je ukupno koštao Zvezdu milion i po evra, a mi samo štednjom možemo da stanemo na noge. Prethodno je sve bilo iživljavanje'', uveren je Terzić.

On podseća da u aktuelnom sastavu Crvene zvezde jedino povratnik Aleksandar Luković ima platu iznad 100.000 evra (120.000 godišnje), da još samo dvojica igrača imaju više od 80.000, pa se postavlja pitanje da li Lazović daje ekipi toliko veći doprinos u odnosu na njih.

On je, takođe, pomalo ljut i na Lazovićeve menadžere.

''Mi smo bili korektni prema njemu. A videli ste kako je Partizan postupio sa Pantićem. Nije ga ni odveo na pripreme...

A što se tiče menadžera, ako su već pronašli klub Lazoviću, mogli su ljude iz Đenove da dovedu u Zvezdu, da plate određeno obeštećenje. Moramo i mi da imamo neki interes'',
poručio je Terzić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Cipiripi-Semenke
Tuesday, 10.02.2015
15:33

Za ovu ligu, njegova plata jeste prilicno velika. Ne znam kako i odakle ce da ga plate ali je mnogo velika ako pogledamo njegove igre. Toplo-hladno. Ima ga na terenu pola sata, nema ga sat vremena. Jedna utakmica odlicna, sledecih 5 ocaj. Tako ne moze da se igra za platu od 250 hiljada.. Naravno, uzecu u obzir da nije redovno placen ali ce biti.. ovi bar otplacuju nesto, doci ce i on na red.. Samo jos da oteraju kvazi trenera i Terzica pa cu da budem zadovoljan. Iskreno titulu ne ocekujem, nije me ni briga za to. Samo mi je bitno da se dugovi otplacuju i da se forsiraju mladi igraci ( Ne citaj Stojanovica, Lukovica, Pavicevica, Andjelkovica.. ) I da, krivo mi je za povredu Lukovica ali mi je drago sto ce njegovo mesto zauzeti perspektivni i mladi igraci.

avatar
drzavni projekat ope
Tuesday, 10.02.2015
16:16

Postavis li nekad sebi pitanje odakle se otplacuju dugovi? Sta je to Zvezda prihodovala da bi mogla da otplati bilo koji dug?

avatar
Vanja Grubač
Tuesday, 10.02.2015
17:15

Nisi pratio nastavu...nije on rekao da se otplaćuju nego da bi njemu bilo važno da se otplaćuju.Pošto se to ne dogadja ,već je dug sve veći i veći ne bi mu bio problem da ne uzmu titulu na onakav način kao prošle godine.Nije bio problem Milijaševih i Ninkovićevih 320 000,nije bio problem ni Pečnik,ni Mrdja ,ali je problem Darko.Iz jednog jedinog razloga koji svi znamo.Voleo bih samo da mi objasni gen.sek. kao i pojedini podpredsednici gde su oni to zaradili toliko bogatstvo i da li je to bilo dopustivo ?Molim i vatrene pristalice rivalskog kluba da ne nastave sa podrškom legendi Kastorije jer derbi treba da se održi ovakav kakav je ,da klubovi stanu na svoje noge ,a ne onako kako je završio kk ili vk...Mi ćemo se valjda iščupati.

avatar
Cipiripi-Semenke
Tuesday, 10.02.2015
16:46

Prodali su verovatno Zahaviju ili nekom drugom DEO igraca..

avatar
Par Kečeva
Tuesday, 10.02.2015
16:39

Pa kolika treba da bude plata?Kako da bude kvalitetna liga ako je u ekipi koja se bori za titulu maksimalna plata 10000 mjesecno?Ko treba da otjera Terzića?