Novi poraz Tomićevih "Orlića"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 14.08.2014.
17:10
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Omladinska reprezentacija Srbije upisala je još jedan ubedljiv poraz na gostovanju selekciji Slovačke pošto je u SC "Senec" domaćin tukao Tomićeve izabranike rezultatom 3:0.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Nakon poraza koji je nova generacija omladinaca doživela na debiju Ivana Tomića kao selektora reprezentacije ispod 19 godina, "Orlići" su u četvrtak još jednom kapitulirali pred Slovačkom.

Slovačka: Rodak, Gilian, Vavro, Hromada, Polievka (59. Galo), Kačer (46. Ujlaku), Špalek (78. Grič), Kupec, Lesniak, Vestenicki, Matejka (73. Čmelik)

Srbija: Grbović, Iličić (73. Brajović), Bogosavac, Stojanović, Zlatković, Grujić, Čudić, Živković, (77. Denić), Belić (24. Šaponjić), Lukić, Radonjić (83. Zukanović)

Drugi duel Slovaci su dobili još ubedljivijim rezultatom 3:0 (2:0) a mora se priznati da su ovoga puta do pobede stigli više nego zasluženo.

Agresivnom i borbenom igrom Slovačka je do prvog gola stigla već u 9. minutu susreta iz penala, a prednost domaćina udvostručio je Vestenicki u 41. minutu prvog dela igre.

U drugom delu susreta reprezentacija Srbije zaigrala je odlučnije što joj je donelo prilike da ugrozi gol Slovaka ali je domaći tim na kraju postigao i treći pogodak.

Slovačka je do konačnih 3:0 stigla već u 53. minutu a jedan od junaka utakmice bio je golman domaćih Rodak koje uspešno neutralisao sve prilike koje su "Orlići" stvorili.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke