Poraz "Orlića" na Tomićevom debiju

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.08.2014.
20:39
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Nova klasa omladinaca reprezentacije Srbije doživela je poraz na prvom prijateljskom meču koji je ujedno bio prvi za novog selektora Ivana Tomića.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Omladinska reprezentacija Srbije sačinjena od igrača rođenih posle 1996. godine odigrala je svoj prvi pripremni susret na početku novog ciklusa.

Sa novim selektorom Ivanom Tomićem Srbija je doživela poraz u Slovačkoj rezultatom 3:1 (0:0) u prvom od dva prijateljska susreta u Senecu.

"Orlići" su imali više od igre tokom prvog dela susreta ali nisu materijalizovali svoje prilike preko Lukovića, Čudića i Radonjića.

Na startu drugog dela Srbija je ponovo preuzela kontrolu nad igrom i stigla do prednosti preko Luke Belića u 52. minutu.

Nakon još jedne prilike strelca jedinog gola za Srbiju domaćin je preuzeo inicijativu i krenuo agresivnije ka golu Ostojića.

Izjednačenje je usledilo u 66. minutu nakon kornera i udarca visokog Varva. Već dva minuta kasnije Slovačka preuzima vođstvo posle sjajnog udarca Hormade.

Golman Ostojić odbranio je penal u 87. minutu a kada su "Orlići" ponovo krenuli agresivnije ka golu protivnika usledio je treći pogodak Slovaka. Galo je stavio tačku na trijumf domaćina.

Ivan Tomić je na taj način debitovao porazom na klupi omladinske reprezentacije Srbije ali će on i njegovi puleni imati priliku za revanš već za dva dana kada se igra još jedna prijateljska utakmica sa Slovacima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke