Nikolić: ''Kad smo ovde pobedili, pobedićemo i u Bakuu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 21.08.2014.
22:22
Izvor: Sportske.net

Trener Partizana i pored svega što se dešavalo večeras na utakmici protiv Nefčija, vidi razloga za optimizam pred meč odluke u Bakuu!

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Ponovo su fudbaleri Partizana dali ''dva gola fore'' protivniku u prvih dvadesetak minuta, ali su ovog puta, za razliku od meča sa Ludogorecom, uspeli da na kraju dođu do potpunog preokreta i pobede.

Da su još Nikola Ninković, ili Danko lazović iskoristili velike prilike pred golom Stamenkovića, Partizan je čak mogao i ubedljivo da slavi večeras.

Ovako, biće vrlo neizvesno u Bakuu, pogotovo posle brojnih slabosti crno-belih u odbrani.

Ali, u prvoj reakciji posle meča, trener Marko Nikolić smatra da ono što je video večeras, može da ohrabri pred revanš.

''Meni ovo daje veliku nadu, jer videli smo na terenu odnos snaga između ova dva protivnika'', poručio je Nikolić pred kamerama RTS.

A kad je u pitanju loša igra u uvodnom delu meča, Nikolić to pripisuje velikom psihološkom pritisku, kome su njegovi igrači izloženi kad igraju u Humskoj. Zato čak smatra da će crno-belima biti možda i lakše u Bakuu.

''Ponovo smo počeli stegnuto, neshvatljiv je pritisak za pojedince u našoj ekipi. Mislim da je nedostajao još koji gol u njihovoj mreži, ali kad smo pobedili ovde, pobedićemo i tamo'', poručio je Nikolić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke