Nikolić: "Idemo u London da uživamo"

Autor: Beta Beta
nedelja 23.11.2014.
20:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je zadovoljan večerašnjom pobedom protiv Napretka u Superligi i nastavkom niza dobrih rezultata, ali da njegova ekipa do kraja jesenjeg dela ima još mnogo posla.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Partizan je večeras na svom terenu pobedio Napredak sa 3:1, u utakmici 13. kola Superlige Srbije i stekao šest bodova prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu i titulu "jesenjeg prvaka".

"Smeta mi način na koji je primljen gol, iz naše neozbiljnosti, ali treba razumeti da ovi igrači u teškim okolnostima žive i rade, a postižu ovakve rezultate. Potpuno smo kontolisali utakmicu i zasluženo pobedili. Ovi momci na pravi način predstavljaju Partizan", rekao je Nikolić.

Partizan je prvi na tabeli sa 34 boda, dok Napredak zauzima pretposlednje 15. mesto sa 10 bodova.

"Zadržali smo pobednički ritam i odličan skor zbog čega sam posebno zadovoljan i sada možemo da uživamo u utakmici u Londonu. Svako voli da igra u Engleskoj, pa tako i mi. Ali, još nismo završili posao, čekaju nas tri mnogo teške i važne utakmice do kraja polusezone", dodao je on.

Trener Napretka Saša Štrbac rekao je da protiv Partizana nije hteo da se brani i ocenio je da je njegova ekipa po igri zaslužila više bodova nego što je osvojila.

"Nisam hteo da se branim, ušli smo otvoreno u utakmicu, došli smo da igramo fudbal. Bio je lep za gledanje, jedino meni nije bilo lepo. Imali smo šanse koje nismo iskoristili, Partizan svoje jeste i zasluženo pobedio", rekao je Štrbac.

"U sledećem kolu igramo protiv Donjeg Srema, pa protiv Rada, da završimo polusezonu pa da vidimo gde smo. Te dve utakmice su veoma važne, da osvojimo 14-15 bodova, da 'izvadimo' ovu polusezonu. Po igrama smo zaslužili mnogo više bodova nego što smo osvojili", dodao je Štrbac.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 24.11.2014
01:09

NAPRED PARTIZAN!

avatar
Aleksandar El Matador
Sunday, 23.11.2014
22:09

Tako je Mare! Pravac London! Ja bih tamo pustio Sašu Lukića pored Drinčića i Šaponjića pored Škuletića. Formacija 4-3-1-2: Lukač - Stevanović - Ćirković - B.Ilić - Volkov - Živković - Drinčić - Lukić - Pantić - Šaponjić - Škuletić. Fofana i Sale Ilić od 60. minuta u igru a Lazovića od 75. minuta! Imam osećaj da dobijamo Totenhem sa 1:0!

avatar
Povratak kralja BAN2
Monday, 24.11.2014
00:05

Ne ide to tako, ne mogu igrači koji trenutno ne zaslužuju mesto među u protokolu da dobiju šansu pre igrača iz sadašnje prve postave i igrača koji su u užem izboru za tim jer svi žele da igraju evropske utakmice, svi žele da igraju protiv jakog protivnika. Takvim gestom bi prvo loše uticao na raspoloženje igrača iz prve postave, a drugo ti momci poput Lukića i Šaponjića nisu još uvek spremni da se suprotstave takvim timovima, oni prvo treba da se izbore za koji minut u JSL pa kad steknu iskustvo tek onda da dobiju šansu i na evropskoj sceni. Mislim da je Pantić još uvek povređen (koleno), a Šaponjić je malo slabije odigrao poslednju utakmicu za omladinski tim Partizana, promašio je neke šansu. Vreme radi za Lukića i Šaponjića.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 24.11.2014
15:58

Mislim da Ćirković ima parne kartone i ne možde da igra protiv Totenhema, možda nisam u pravu.

avatar
Aleksandar El Matador
Monday, 24.11.2014
01:23

Razumem te u potpunosti! Ali ovo za Šaponjića i Lukića sam napisao zbog toga što je Nikolić pustio najpre Ćirkovića protiv Totenhema i Stevanovića protiv Bešiktaša. Možda Mare i nastavi sa tom praksom da pusti 1 klinca da debituje (tipujem da bi to mogao biti Lukić).