Nije samo Ćurčić, i Savo progovorio o maestralnom Tadiću - Iz NAUČNOG ugla!

Autor: Darko Mitrović
utorak 11.10.2016.
19:39
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Igre koje Dušan Tadić u poslednje vreme prikazuje u dresu reprezentacije Srbije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, pa ni one koji nisu na pravi način shvatali kakvo blago imaju ''Orlovi'' u svojim redovima.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle fenomenalnog Tadićevog učinka u dresu reprezentacije Srbije od početka kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, a pogotovo posle igre za desetku u meču protiv Austrije, mnoge je zanimalo šta o svemu tome sada ima da kaže bivši selektor Radovan Ćurčić, koji se u finišu svog mandata odrekao usloga našeg najboljeg igrača.

On se konačno oglasio tim povodom, možete to da pročitate OVDE, a podsetićemo da ga je u odluci da zauvek ''otpiše'' Dušana Tadića iz reprezentacije javno podržao i Savo Milošević, tadašnji potpredsednik FSS-a, na čiji je predlog Ćurčić i izabran na mesto selektora, i to kao ''dugoročno rešenje''.

Koliko se Ćurčić tu zadržao, svi smo mogli da vidimo, a posle svega, Savo Milošević priznaje grešku u vezi sa Dušanom Tadićem.

On je posle meča sa Austrijom priznao u izjavi za ''Informer'' da je Tadić bio ''apsolutno najbolji na terenu'', a onda je objasnio kako fudbal ''nije egzaktna nauka''.

''Stvarno kapa dole, svaka čast. Nikad se nismo svađali, jednostavno se desilo da u jednom trenutku imamo različita mišljenja. Fudbal nije egzaktna nauka, pa da postoji samo jedno viđenje. Potpuno je normalno da neko vidi jedno rešenje, a neko opet nešto drugačije'', objasnio je Savo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brane Lala
Wednesday, 12.10.2016
01:18

Da, da nije egzaktna nauka. Recimo o Curcicu su misljenja podeljena. Svi mislimo da je on duduk a ti mislis da nije.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Wednesday, 12.10.2016
12:46

Vecina uvek ili skoro uvek gresi, ali u pravu je u ovom slucaju jer taj covek stvarno nema pojma, ali nije ni najgori selektor kojeg smo imali, nazalost.