Mijailović: "Indijanci, doći ću na trening bez najave!"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 02.04.2015.
10:53
Izvor: Sportske.net

Defanzivac Crvene zvezde Nikola Mijailović nije se početkom nedelje pojavio na treninzima ali je Zvezdanu Terziću i onima koji misle da ga mogu osujetiti u nameri da ostvari svoje pravo na rad poručio da se ne opuštaju.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Bivši kapiten Crvene zvezde Nikola Mijailović nastavio je da vodi rat sa generalnim direktorom kluba Zvezdanom Terzićem.

Već su vam poznati detalji vezani za to kako je došlo do sukoba i kako je Nikola Mijailović nakon što je suspendovan i odstranjen iz tima dobio crveno-bele na arbitraži.

Činjenica da je Arbitražna komisija poništila odluke Crvene zvezde i naložila klubu da omogući Nikoli Mijailoviću pravo na rad naterala je one koji ne žele iskusnog defanzivca na "Marakani" da organizuju stražu na prilazu svlačionicama.

"Doći ću na trening, neka se ne opuštaju. Doći ću bez najave i džaba će im tada biti četiri, pet redara koje je na kapiji stadiona zbog mene postavio Zvezdan Terzić lično" poručio je Nikola Mijailović u razgovoru za "Alo".

Početkom nedelje na stadionu "Rajko Mitić" i prostorijama koje se koriste za trening bile su izlepljene poruke u kojima je navedeno da Mijailović nije poželjan na stadionu uz obrazloženje disciplinske komisije kluba o njegovoj suspenziji.

"Lepe odluke na svlačionici, ne smeju da me pogledaju u oči. Klasični indijanci" kaže Mijailović.

Kako je već rečeno, Mijailović će od Crvene zvezde zahtevati obeštećenje zbog jednostranog raskida saradnje.

"Polako, ne želim da napravim pogrešan potez, slušam advokata, ali i dalje tražim novac koji mi pripada" zaključio je Mijailović.

Crvena zvezda je Nikolu Mijailovića suspendovala krajem prethodne godine zbog navodnog sukoba sa Milošem Bosančićem koji iskusni defanzivac izričito negira i ističe da ima svedoke koji mogu da potvrde njegovu stranu priče.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke