''Džoni'' ne prašta - Sa Zvezdom na sud!

Autor: Darko Mitrović
sreda 01.04.2015.
21:50
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

''Slučaj Mijailović'' očigledno neće tako lako dobiti konačan epilog. Iako je Crvena zvezda ''otpisala'' ovog igrača, on nije otpisao dugovanja koja klub ima prema njemu.

fkrad.rs/DarkoĐorđević
fkrad.rs/DarkoĐorđević

Povezane vesti

Prema očekivanju, sukob čelnika Crvene zvezde i njenog doskorašnjeg levog beka Nikole Mijailovića, rešavaće sudski organi.

Podsetimo, posle odluke Zvezdine uprave da Nikola Mijailović zbog disciplinskih prestupa bude kažnjen odstranjivanjem iz tima i raskidom ugovora, disciplinska komisija FSS je odlučila da je iskusni fudbaler i dalje član Crvene zvezde.

Kako smo ranije objavili, ta odluka FSS-ovih ''disciplinaca'' nije previše zabrinula Zvezdinu pravnu službu, ali je ostala mogućnost da se Nikola Mijailović obrati Arbitražnom sudu, kako bi naplatio svoja potraživanja od kluba iz Ljutice Bogdana.

Kako prenose ''Novosti'', on je to i učinio, tužio je Crvenu zvezdu za neisplaćeni novac i dugovanja od prošle sezone.

Zvezda je prethodnih godina sa brojnim igračima i trenerima uspevala da dogovori reprogram, pa čak i otpis dugova, ali u ovom trenutku, s obzirom na čvrste stavove i jedne i druge strane, pa i na neke teške reči koje su se mogle čuti tokom medijskog prepucavanja na relaciji Zvezdan Terzić - Nikola Mijailović, u ovom trenutku je teško očekivati da bi i ovaj spor mogao da bude okončan kompromisom.

Po svoj prilici, ''slučaj Mijailović'' će i dalje biti aktuelna tema. Bar do odluke Arbitražnog suda FSS...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke