Loše vesti za Grofa - Kanga 'u autu' do kraja meseca!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
14:11
Izvor: Sportske.net

Nada da bi reprezentativac Gabona Gelor Kanga mogao da se vrati u takmičarski ritam nakon pauze u domaćem šampionatu pala je u vodu i trener Crvene zvezde neće moći da računa na vezistu do kraja novembra.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za utakmicu 19. kola domaćeg šampionata koja će uslediti odmah nakon pauze izazvane obavezama reprezentacije.

Pisali smo u subotu da trener šampiona Srbije za duel sa Napretkom neće moći da računa na sve igrače jer Gelor Kanga ipak neće biti spreman za gostovanje u Kruševcu.

Reprezentativac Gabona povredio je ahilovu tetivu pre gotovo mesec dana, na meču sa Čukaričkim, nakon čega je morao da ode u Francusku na dodatne preglede.

Bilo je reči o tome da će se Gelor Kanga priključiti radu ekipe tokom predstojeće nedelje ali su mu lekari naredili mirovanje do 27. novembra što znači da Miodrag Božović ne može da računa na Gabonca do kraja meseca!

Ukoliko oporavak bude tekao po planu i Gelor Kanga počne sa radom nakon 27. novembra, vezni fudbaler bi mogao da bude spreman za duel sa Voždovcem koji je na programu 3. decembra, jer niko ne veruje u to da će ga Grof izlagati riziku već 30. novembra za kada je zakazano gostovanje Metalcu u Gornjem Milanovcu.

Kada uzmemo u obzir to da će Crvena zvezda u decembru odigrati još dve utakmice, pomenutu protiv Voždovca i onu sa Radničkim iz Niša kojom će biti spuštena zavesa na jesenji deo prvenstva, za očekivati je da Gelor Kanga propusti sve preostale mečeve kako bi se što bolje oporavio i bio spreman za početak zimskih priprema.

Podsetićemo da je Gelor Kanga do sada propustio četiri utakmice i to protiv Spartaka, BSK Borče, Rada i čačanskog Borca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke