Kanga ne igra za Gabon, kada će za Zvezdu?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 09.11.2016.
13:21
Izvor: Sportske.net

Vezni fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga propustiće predstojeće reprezentativne obaveze zbog povrede, a još uvek nije izvesno hoće li posle pauze u šampionatu zaigrati za šampiona Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Crvena zvezda Miodrag Božović više od tri nedelje ne može da računa na Gabonca Gelora Kangu koji će zbog povrede zadobijene 16. oktobra propustiti i predstojeće reprezentativne obaveze.

Medicinski tim reprezentacije Gabona pregledao je još ranije Gelora Kangu i utvrdio da selektor ne može da računa na njegove usluge za duele sa Malijem i Komorskim Ostrvima.

Vezista Crvene zvezde oporavlja se od povrede u francuskoj prestonici, a "Sportski žurnal" prenosi da bi Kanga trebalo da se uključi u trenažni proces krajem ove ili početkom sledeće nedelje.

Šampion Srbije narednu prvenstvenu utakmicu igra 19. novembra protiv Napretka i teško je proceniti da li će trener Miodrag Božović već na gostovanju pod Bagdalom moći da računa na Gelora Kangu.

Reprezentativac Gabona do sada je odigrao 13 takmičarskih utakmica za Crvenu zvezdu od čega 9 u prvenstvu, a postigao je i jedan gol, onaj u duelu sa Ludogorecom u Razgradu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Wolf
Thursday, 10.11.2016
03:23

Mislim da ce ovaj vec na zimu da odem ako ne onda sigurno na leto.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 09.11.2016
22:12

Поред Андрије Луковића Канга може само да греје клупу.