Lešnjak: ''Nema tu priče, Zvezda zaslužuje titulu!''

Autor: Beta Beta
sreda 27.04.2016.
20:47
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak ocenio je da je njegova ekipa pokazala karakter u današnjoj pobedi nad Crvenom zvezdom, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Čukarički je danas na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu pobedio Crvenu zvezdu sa 2:1, u trećem kolu plej-ofa Super lige Srbije i ostvario sedmu uzastopnu pobedu.

"Važna je pobeda. Ne znam da li je ovo naša najbolja utakmica, igrali smo dobro i u prethodnim. Mi smo bili u prednosti jer nije bilo Zvezdine publike. Malo je Zvezda dominirala, malo mi iz kontre, na kraju je rezultat 2:1. Momci su pokazali krakter i srećan sam zbog toga", rekao je Lešnjak posle utakmice za televiziju Arena.

Zvezdi je bila potrebna pobeda da osvoji šampionsku titulu, ali je pretrpela prvi poraz u prvenstvu.

Na konstataciju novinara da Čukarički ima šanse da osvoji titulu, Lešnjak je rekao da je Zvezda zaslužila da bude šampion i da je neozbiljno pričati nešto drugo.

"Zvezda zaslužuje da bude prva i tu nema priče. A mi koji ćemo biti, drugi, treći... Idemo iz utakmice u utakmicu, za sad ide dobro. Lep je niz pobeda. Sutra ćemo uraditi analizu ove utakmice i pripremiti sledeću", rekao je on.

Fudbaler Čukaričkog Andrija Pavlović postigao je oba gola, a Lešnjak ga je pohvalio, rekavši da zaslužuje da u nastavku karijere ode u neki ozbiljan evropski klub.

Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda iz 32 utakmice, a Čukarički ima šest bodova manje i utakmicu više.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
4.999999999%
Thursday, 28.04.2016
00:56

Uvredio se čovek što ga novinar pitao da li postoje šanse da njegov tim osvoji titulu ispred zvezde na kraju sezone. Ma kakvi Mojsilović, Lalatović, S.Nikolić, Piskavac pobednik je Lešnjak definitivno. Komedija sa ovom zvezdom :D

avatar
Thursday, 28.04.2016
11:58

Bratislav Zivkovic...

avatar
Thursday, 28.04.2016
21:50

Nista ne zaboravljas:-D Milorad Kosanovic, a mislim i Vladan Milojevic, ne (moramo da) pricamo samo o ovoj sezoni...

avatar
4.999999999%
Thursday, 28.04.2016
21:38

Zoran Marić...