Leo je ponovo ''onaj stari'', Partizan nastavio pohod ka tituli!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.03.2017.
14:49
Izvor: Sportske.net

Crno-beli ne posustaju u trci sa Crvenom zvezdom, a ono što može da ih dodatno ohrabri jeste i to što najbolji igrač jesenjeg dela sezone, Brazilac Leonardo ponovo igra kako su navijači Partizana i navikli.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana danas su upisali i 19. pobedu ove sezone u šampionatu Srbije, pošto su u 26. kolu Superlige savladali ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:0.

Prva konkretnija dešavanja na terenu viđena su na isteku pola sata igre. Tada je Tavamba imao prvu pravu priliku za Partizan, posle centaršuta Miletića sa leve strane, ali je golman Krznarić odlično reagovao.

Dva minuta kasnije, i Lučanci su imali odličnu priliku na drugoj strani, kada je posle kornera Šatara gađao pod prečku, ali je čuvar mreže Partizana Filip Kljajić odlično reagovao.

A onda, na ulasku u finiš prvog poluvremena, igrao se 42. minut, Urođ Đurđević je sa desne strane asistirao sa Leonarda, koji je lepo prihvatio loptu, a onda još bolje šutirao za vođstvo crno-bvelih od 1:0.

Ovo je njegov 14. pogodak u sezoni, a prvi iz igre u prolećnom delu šampionata.

Najzanimljivije detalje iz prvog poluvremena možete da vidite OVDE.

Partizan je bio bolji rival i u nastavku meča, stvarao je prilike, ali je loš teren često bio saveznik domaćem timu.

Ipak, u 75. minutu Leonardo je još jednom opasno pripretio, poslao je nezgodan udarac ka golu Krznarića, ovaj je kratko odbio loptu, ali samo do Đurđevića, koji je šalje u mrežu i rešava pitanje pobednika.

Partizan je tako smanjio zaostatak za Zvezdom na tri boda razlike, ali crveno-beli večeras dočekuju Javor Matis na svom terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Sunday, 12.03.2017
19:44

Nekad Cleo sada Leo ^ :D

avatar
Mile brat
Sunday, 12.03.2017
17:54

Kakav naslov..., bas sam se lepo nasmejao :-)

avatar
Sunday, 12.03.2017
16:30

Grujić je za ono košenje s leđa po nogama Leonarda igraču sa br. 15 oprostio prvi žuti karton, drugi mu je pokazao u 15' ali ga nije isključio, to je realnost ili će neko da mi protivureči i dokaže da ako je start u prvih par minuta ili prvi prekršaj tog igrača može i noge da polomi protivnik, a žuti da ne dobije. Nije video korner gde ne postoji dilema da je igrač Mladosti izbacio loptu van terena i nije dosudio prekršaj nad Tavambom na ivici šesnaesterca kada je jasno odgurnut rukama sa leđa. Sporne situacije: da li je Đurđević sapleten od poslednjeg igrača odbrane Mladosti, da li je Tavamba fauliran na ivici šesnaesterca od poslednjeg igrača odbrane Mladosti kada je stekao prednost i kada bi ušao u šansu, da li je lopta otišla u gol-aut nakon centaršuta igrača Mladosti, u nastavku su imali opasan napad dok na drugoj strani nijednu ali nijednu grešku nije napravio na štetu Mladosti i prvi sporan skok duela Ostojića i Bojovića u 92' nije dosudio kao prekršaj za Mladosti već aut skočio je Milovanović, trener Mladosti. Skini te crveno-bele naočare pa ćeš videti i onaj prekršaj kad vam je Leo dao gol iz slobodnjaka u Beogradu i onaj nepostojeći ofsajd kada je Jovanović imao šansu za pobedu protiv zvezde i komplet onu utakmicu od 0:3 protiv zvezde u Lučanima, a nemoj da se brukaš i skačeš na sudiju za jedan prekršaj na 40m od Partizanovog gola. Bolje da si pokušao fudbalom da dođeš do bod(ova) nego ragbijem, ipak imamo mi igrača koji će i pod faulom da asistiraju i daju golove.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.03.2017
15:58

Uroš Đurđević se upisao u listu strelaca na osmoj utakmici u nizu.

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.03.2017
15:57

NAPRED PARTIZAN!

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Sunday, 12.03.2017
15:54
avatar
Sunday, 12.03.2017
15:54

U svakoj akciji pa i u toj kada je Đurđević asistirao Leonardu je povlačen i guran, a pogledajte mu čelu nakon datog gola dok u paralelnom univerzumu tandem bekova Kafu-Roberto Karlos dolazi bez ikakvog kontakta i otpora do peterca, vezni se šetaju do šesnaesteraca protivnika, napadači neometani skaču i šutiraju. Grujić je skoro sudio jednu utakmicu SL gde su obe ekipe napravile otprilike isto prekršaja koliko Mladost i Partizan za poluvreme ili Partizan i Mladost su duplo više prekršaja napravili na kraju nego li ta dva nazovi protivnika.

avatar
Branislav
Sunday, 12.03.2017
17:16

Neces se smiriti dok ne dobijes jedno 50 negativnih :D Pazi ti tvoje izjave :D