Proradio Leonardo, Kljajić kao ''mačka'' na golu, ali ''Grobari'' veličaju Tavambu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.03.2017.
13:47
Izvor: Sportske.net

Daleko od toga da Partizan danasbriljira, ali posle prvog poluvremena njegovi navijači mogu da budu zadovoljni.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta igre u Lulčanima, Partizan vodi protiv domaće Mladosti sa 1:0, pogotkom Brazilca Leonarda u finišu ovog dela igre.

Pola sata monotonije gledali smo u Lučanima, a onda je LeandreTavamba imao odličnu priliku da Partizan dovede u vođstvo, poslecentaršuta Miletića sa leve strane. Ipak, golman Lučanaca Krznarićje odlično reagovao.



Samo par minuta kasnije, velika prilika i na drugoj strani! Sve se dogodilo posle kornera, kada je Šatara bio viši u skoku od Tavambe, šutirao je pod prečku, ali je golman Partizana Filip Kljajić lepom paradom sprečio vođstvo domaćina.



I kada se ušlo u finiš prvog dela igre, glavne uloge preuzeo jetandem Đurđević-Leonardo, prvi je odlično probio po desnoj strani icentrirao ka Brazilcu, a Leonardo se odlično snašao i loptu poslaou gornji levi ugao Krznarićevog gola - 0:1.

--
-- --

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 12.03.2017
16:36

Ako pogledate šansu Tavambe možete da vidite sa kakvim se požrtvovanjem bacio odbrambeni igrač da ga spreči. Da li se neki igrač Vojvodine bacio kod prvog gola? Ako pogledate gol Leonarda do asistencije je došlo nakon jakog kontakta koji je izdržao Đurđević. Da li su takve kontakte imali Anđelković i Ruiz kad su centrirali za drugi i treći gol u Novom Sadu? Vaše bezbroj puta ponovljena laž postaje istina ne prolazi, optužujete drugoga za ono u čemu sami uživate. Dovoljno govore kakav je zvezda klub i kakve navijače ima.

avatar
zg partizan igokea
Sunday, 12.03.2017
15:17

Hmm, ko li ce pobediti na prijateljskoj utakmici....

avatar
Petar Petar
Sunday, 12.03.2017
16:30

Ja mislim Zvezda iz 2 u 1, ili iz 1 u 2, u zavisnosti gde igra. Nije bitno protiv koga jer su joj 99% prijateljske.