Lalatović: "Znali smo da će nas mučiti realizacija"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.10.2014.
15:07
Izvor: Sportske.net

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je nakon eliminacije u osmini finala Kupa Srbije da je bilo očekivano da njegov tim u duelu sa Radom ima problema sa realizacijom.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Prvorazredno iznenađenje videli smo tokom dana na Vračaru gde su fudbaleri Rada savladali Crvenu zvezdu u osmini finala Kupa i tako eliminisali aktuelnog šampiona Srbije iz daljeg toka takmičenja.

"Građevinari" su slavili rezultatom 1:0 a jedini gol na utakmici postigao je bivši napadač Crvene zvezde Slavko Perović.

Odmah nakon utakmice trener poraženog tima konstatovao je da je realizacija predstavljala problem i da je to bio glavni uzrok poraza.

"U prvom poluvremenu smo kontrolisali utakmicu, ali nismo uspeli da realizujemo svoje prilike. To nam se ponavlja iz utakmice u utakmicu, a protivnik po pravilu to iskoristi u drugom poluvremenu" rekao je Lalatović.

Crveno-beli su na Vračaru imali tri sjajne prilike za gol ali lopta nije htela iza leđa danas sjajnog Radunovića.

"Rad je iz prve šanse uspeo da povede, i naša neefikasnost je ponovo došla do izražaja. Trudili smo se, pokušali smo da izjednačimo, stvorili smo i neke prilike, ali imamo problema sa realizacijom, nesumnjivo" zaključio je Lalatović.

Crvena zvezda tako ostaje bez šanse da se bori za duplu krunu treću sezonu za redom, s tim što je posle dve eliminacije u četvrtfinalu usledilo ispadanje u osmini finala Kupa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke