Lalatović primoran na rokade u odbrani

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
10:57
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu na "Marakani" dočekuju ekipu OFK Beograda u okviru 14. kola JSL a trener crveno-belih biće primoran na nekolike rokade u ekipi usled suspenzija pojedinih igrača.

BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS
BETAPHOTO/FK CRVENA ZVEZDA/Starsportphoto/Srdjan Stevanovic/DS

Povezane vesti

Šampion Srbije izgubio je trku za zvanje jesenjeg prvaka ali to ne znači da u poslednje dve utakmice pre zimske pauze razlika u odnosu na Partizan ne može da bude umanjena.

Već za vikend Partizan ima teško gostovanje u Novom Pazaru, dok Crvena zvezda na domaćem terenu dočekuje ekipu OFK Beograda u malom gradskom derbiju što će biti prilika da crveno-beli smanje prednost u odnosu na "večitog rivala".

Ono što uoči duela sa "Romantičarima" stvara probleme treneru Crvene zvezde Nenadu Lalatoviću jesu suspenzije dvojice fudbalera koji igraju u defanzivnoj liniji tima.

Nakon povrede Marka Petkovića na poziciju desnog beka prekomandovan je Savo Pavićević a Bogdan Planić zauzeo je mesto u centralnom delu odbrane, zajedno sa Darkom Lazićem. Po levom boku standardan je Nikola Mijailović ali pred duel sa OFK Beogradom suspenzije prave problem.

Zbog parnih žutih kartina Mijailović neće igrati protiv OFK Beograda baš kao ni Bogdan Planić koji je u Kragujevcu neopravdano isključen što je potvrdila i Sudijska komisija FSS.

Bilo kako bilo, Lalatović u subotu mora da rotira u defanzivi pa će Zvezdin defanzivni red činiti Savo Pavićević, Vukašin Jovanović, Darko Lazić i Nikola Antić.

Van stroja zbog povrede ostaje rezervista Damir Kahriman a u ekipu se vraća Vukan Savićević koji je imao problema sa stomačnim virusom.

Utakmica Crvena zvezda - OFK Beograd na programu je u subotu sa početkom od 18 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN2
Wednesday, 26.11.2014
12:09

Protiv Terzićevog OFK-a će biti za statistiku kako ne bi bilo sramota da tim koji juri titulu bude tek 8. po efikasnosti u JSL međutim ako OFK odigra kako zna vrlo lako može do sva tri boda.