Potvrda - Zvezda oštećena, Milutinović na pauzi

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.11.2014.
09:41
Izvor: Sportske.net

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije potvrdila je da je pomoćni arbitar na utakmici Radnički 1923 - Crvena zvezda oštetio goste i indirektno uticao da šampion ostane sa desetoricom igrača na terenu.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Derbi susret 13. kola Jelen Superlige između kragujevačkog Radničkog i Crvene zvezde završen je podelom bodova i bez golova a meč nije protekao bez sudijskih grešaka.

Pomoćni arbitar podno zapadne tribine Srđan Milutinović napravio je propust pri odluci da ne odsudi ofsajd poziciju u kojoj se našao fudbaler domaćeg tima a posle koje je Bogdan Planić skrivio prekršaj za crveni karton.

Sudijska komisija donela je odluku da Srđana Milutinovića kazni a naknadno će biti utvrđeno koliko dugo ovaj arbitar neće moći da sudi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
89nikola
Wednesday, 26.11.2014
11:06

Vau, i šta sada? Šta imamo od toga? Realno, sami smo mi krivi jer ne možemo gol dati, i dokle više sa ovim sudijskim greškama? Neka ekipa izgubi zbog sudija, oni se suspenduju na par utakmica i onda opet po starom? kakav je to sistem?

avatar
Milan Vujadinovic
Wednesday, 26.11.2014
17:29

Slazem se sa Nikolom. Jedna ekipa koja pretenduje da bude neko, opet, u Evropi (valjda se to zeli, a ne vecita borba za bezvredni domaci limeni peharcic?!?) mora da nadigra ekipe sa dna tabele potpuno, i da dobije bez obzira na sudijske greske...Koliko se secam (a imam 48 godina) nekada su i rezervne ekipe "vecitih" resavale takve meceve sa par golova razlike, bez nekih problema...